Hoe te converteren een 2D-afbeelding van een 3D-geanimeerde GIF

Hoe te converteren een 2D-afbeelding van een 3D-geanimeerde GIF


Net als een cartoon, een geanimeerde GIF bevat meerdere afbeeldingen die snel bewegen in de juiste volgorde om beweging te tonen. Ze zijn eenvoudig te maken en voeg een vleugje multimedia anders statische webpagina's. Webdesigners gebruiken ze om aandacht te vestigen op bepaalde delen van webpagina's, maar ook om de nadruk op de tekst door middel van emoticons toe te voegen. Door het gebruik van uw grafische editor om je 2D-beelden naar 3D om te zetten, dan is een bezoek aan een geanimeerde GIF-making website, kunt u 3D-geanimeerde GIF's die aantrekkelijk en in het oog springende zijn te creƫren.

instructies

Omzetten 2D-beelden naar 3D

1 Open je plaatje in een grafische editor die de functie om 3D te maken heeft; Adobe Photoshop is een van de weinige dat doet. Selecteer de laag (s) die u wilt converteren naar 3D.

2 Selecteer een vorm zoals een bol of kubus die laag om te zetten in 3D. In Adobe Photoshop, klikt u op 'Kies 3D' en vervolgens 'Nieuwe vorm van laag' en selecteer een vorm.

3 Sla de 3D-beeld in een formaat dat de 3D-inhoud behoudt of exporteren naar een 3D-bestandsformaat. In Photoshop, klikt u op "File" en vervolgens "Opslaan." Typ een bestandsnaam en klik op 'Opslaan'. Dit zal het op te slaan als een PSD-bestand. Om het bestand te exporteren in een 3D-bestandsindeling, klikt u op "3D" en vervolgens "Export 3D-laag." Selecteer "U3D" of "KMZ." Typ een bestandsnaam en klik op 'OK'.

4 Herhaal stap 1-3 voor de andere beelden die u wilt in uw geanimeerde GIF-reeks.

Maak geanimeerde GIF

5 Bezoek een geanimeerde GIF-het maken van website (zie referenties).

6 Klik op 'Bestand kiezen. " Selecteer uw bestand en klik op 'Openen'. Herhaal deze stap voor alle andere beelden die u wilt weergeven in uw geanimeerde GIF-reeks.

7 Selecteer het formaat van de afbeelding en de snelheid waarmee u wilt roteren door de beelden.

8 Klik op "Maak een animatie."

Hints

  • Als u niet een van de 3D-achtige vormen uw programma biedt u, uw eigen door het toevoegen van aangepaste vormen om het menu staat.