Hoe maak je een kabelmodem Verbinding maken met een ADSL-router

Hoe maak je een kabelmodem Verbinding maken met een ADSL-router


Een kabelmodem is een breedband internet-apparaat dat gegevens in het kabelnet in gegevens die computernetwerken kan begrijpen. Een kabel Internet modem (net als de DSL-internet en satelliet Internet tegenhangers) kan worden gebruikt met een draadloze router. Veel draadloze routers werden verkocht als "DSL routers 'in het verleden; Aangezien draadloze routers moeten alle op een Ethernet-poort op een breedband modem, een zogenaamd "DSL router" kan worden gebruikt voor andere types van breedband internet service.

instructies

1 Hoe maak je een kabelmodem Verbinding maken met een ADSL-router

Een Ethernet-adapter op een computer ziet eruit als een grote telefoon poort.

Steek het ene uiteinde van de eerste Ethernet-kabel in de computer Ethernet-adapter. Steek het andere uiteinde van deze kabel aan op poort 2 op de router.

2 Hoe maak je een kabelmodem Verbinding maken met een ADSL-router

Typisch zal het uplink poort op een router anders dan de andere poorten op de router kijken. uplink Deze router ( "Ethernet") poort is geel van kleur.

Steek het ene uiteinde van de tweede Ethernet-kabel in de "Computer" poort op de kabelmodem. Steek het andere uiteinde van deze kabel in de "WLAN", "Ethernet" of "Uplink" poort van de router.

3 Zet de computer en open een web browser-venster. Typ een gemeenschappelijke webadres (zoals yahoo.com of msn.com) in de web browser zoekbalk en druk op "Enter." De website moet binnen 60 seconden verschijnen; Als dit niet het geval, controleer dan de Ethernet-kabels om ervoor te zorgen dat ze stevig zijn aangesloten.