Wat te doen als je niet kunt ontdoen van een svchost.exe Application Error Krijg

Wat te doen als je niet kunt ontdoen van een svchost.exe Application Error Krijg


Svchost.exe fouten zijn steeds heel gebruikelijk in Windows-besturingssystemen. Helaas, het oplossen van dit probleem is van vitaal belang voor de computer en, indien unmaintained gelaten, zou het de computer te vernietigen als het svchost.exe bestand is wat houdt het Windows-besturingssysteem draait. Dit is een kwaadaardig virus probleem dat gelukkig door middel van een eenvoudig programma kan worden vastgesteld.

Het schoonmaken van het register

Met behulp van een register cleaner, zoals CC Cleaner en Registry Mechanic zal helpen ervoor te zorgen dat de computer is niet alleen vrij is van virussen en spyware op de harde schijf, maar ook ervoor te zorgen dat het register en processen werkzaam zijn in de juiste volgorde. De reden dat dit belangrijk is, is omdat de svchost.exe locatie is in het register en zal moeten worden gerepareerd voordat de computer zal beginnen op de juiste handelen.

Na een van deze registry cleaners is geïnstalleerd en uitgevoerd om te controleren op virussen, wordt het svchost.exe bestand te zoeken en u laten weten dat er een probleem is de binnenkant van het bestand. Het zal u de beslissing om het bestand te herstellen geven, en je zal het programma om de computer opnieuw in te stellen en het bestand te herstellen accepteren en laten. Bij het opnieuw opstarten, zal de foutmeldingen weg te gaan als het programma de codering zal gevonden hebben binnenkant van het bestand dat de fout veroorzaakt en wissen, zodat u met een goed werkende svchost.exe bestand en een goede werking computer.