Malware Removal Programma's

Malware is een klasse van kwaadaardige programma's die ad-ware, trojans en keyloggers omvat onder andere software zonder uw medeweten geïnstalleerd. Sommige malware heeft duidelijke symptomen wanneer deze is geïnstalleerd, zoals het starten van programma's op de achtergrond om uw toetsaanslagen te registreren en die informatie te sturen naar een computer op afstand.

Lavasoft Ad-aware

Lavasoft biedt freeware en betaalde versies van haar malware removal tool, Ad-aware. Ad-aware is verkrijgbaar in vier versies, van de basis vrij editie van de zakelijke editie. Ad-aware scant op virussen en allerlei malware in elke editie. Extra functies aangeboden door de betaalde programma's omvatten IP blacklisting en geavanceerde rootkit te verwijderen.

Lavasoft

lavasoft.com

Spybot Search and Destroy

Spybot Search and Destroy, gecreëerd door Safer Networking, is een freeware malware alleen scanner. Het zoekt naar adware, Trojaanse paarden, spyware en kapers en verwijdert ze uit uw systeem. Spybot heeft een immuniseren-modus die elke vorm van tracking cookies uit op uw systeem worden geplaatst voorkomt. Resident SDHelper blokkeert malware het invoeren van uw systeem door niet-cookie-methoden en Resident TeaTimer is een real-time scanner die bekend voorkomt dat malware van het uitvoeren van bestanden of processen.

Safer Networking

safer-networking.org

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials is een freeware product is ontwikkeld door Microsoft. MSE is een combinatie van antivirus en bescherming tegen malware programma aangeboden op gevalideerde kopieën van Windows XP, Vista en 7. MSE draait op de achtergrond en scant uw besturingssysteem voor eventuele virussen en malware programma's proberen uit te voeren. Frequente virus en malware definities zijn ontwikkeld door Microsoft Malware Prevention Center.

Microsoft

microsoft.com