Hoe om projecten te maken met behulp van Microsoft Publisher 2003

Microsoft Publisher is een veelzijdig document lay-out tool die wordt geleverd met vele versies van Microsoft Office. U kunt het gebruiken om brochures, nieuwsbrieven, cv's en nog veel meer te creëren. Voordat u uw project begint, moet u Microsoft Office 2007 hebben met inbegrip van Microsoft Publisher 2007 op een Windows-computer is geïnstalleerd. Hier ziet u hoe een project te starten met behulp van MS Publisher.

instructies

1 Lancering Microsoft Publisher.

2 Selecteer het type item dat overeenkomt met het project waaraan u werkt. (Als u een lege pagina, kiest u "blanco pagina maten" en het papierformaat en negeer stap 3.)

3 Selecteer een startpunt voor uw project. Maak je geen zorgen; Je kunt dingen later herschikken.

4 Beginnen met werken aan uw project. Je moet nu op zoek naar ofwel een generieke template pagina of een totaal lege één. U kunt items herschikken door te slepen en met behulp van de handgrepen, of nieuwe toevoegen met behulp van de werkbalk aan de linkerkant van het scherm.

Hints

  • U kunt ook Publisher gebruiken om papieren vliegtuigjes en origami te maken! Bij het aanmaken van een nieuw document, check out de "papieren vouwen projecten" templates.