Hoe PSD Lagen Omzetten in One PNG

Hoe PSD Lagen Omzetten in One PNG


Adobe Photoshop Documenten (PSD bestanden) slaan hun gegevens in een aantal lagen. Deze PSD lagen maken het gemakkelijk om afzonderlijke elementen van uw afbeelding te manipuleren zonder dat de verschijning van elementen in andere lagen. Voordat u een PSD-bestand exporteren naar een ander grafisch formaat, zoals een draagbare bestand Network Graphics (PNG), moet u de lagen van uw afbeelding af te vlakken. Zodra uw afbeelding is afgevlakt, kunt u het bestand exporteren naar een nieuw formaat.

instructies

1 Open het PSD-bestand dat u wilt converteren in Photoshop.

2 Controleer de "Lagen" dialoog om ervoor te zorgen dat alle lagen die u wilt exporteren in de afbeelding zichtbaar zijn. Klik op het pictogram "Eyeball" naast elke laag om de zichtbaarheid van een laag of uit te schakelen. Als een laag niet zichtbaar is wanneer u het beeld plat, worden de gegevens in die laag niet worden opgenomen in het geëxporteerde bestand.

3 Selecteer "Eén laag" in het menu "Lagen". Photoshop worden alle gegevens samen te voegen in een enkele laag.

4 Selecteer "Opslaan als" in het menu "Bestand". Geef je afbeelding een naam en kies "PNG" van het "File Type" lijst om uw bestand te exporteren als een PNG.

Hints

  • Als u het bestand op te slaan als een PSD-bestand na het afvlakken van het beeld, zult u niet in staat zijn om het beeld terug te keren naar de oorspronkelijke staat. Alleen afvlakken een afbeelding; als u niet van plan om individuele lagen te manipuleren op een later tijdstip.