Hoe te om Internet Programma's met Java

De beweging in de richting van cloud-based computing heeft veel programma's die traditioneel werden uitgevoerd vanaf uw harde schijf op het internet gebracht. U kunt uw Java-programma (JDK 6 of hoger) programmeren om gebruikers automatisch naar deze programma's waar nodig met een paar simpele regels code. Met behulp van deze methode zal de gebruiker standaard browser te openen en direct stuur hem dan op de website van uw keuze.

instructies

1 Importeren "java.awt.Desktop" en "java.net.URI" aan het begin van je code, buiten de klas aangifte en zonder de aanhalingstekens.

2 Definieer het Internet programma dat u wilt starten in een string genaamd "url." Bijvoorbeeld, de volgende String verklaring, minus de buitenste aanhalingstekens, lanceert Google Docs wanneer gebruikt: "String url =" http://www.google.com/docs ";."

3 Call "Desktop.getDesktop () bladeren (java.net.URI.create (url))." om de standaard webbrowser van de computer, die dan opent automatisch de URL van het internet programma gedefinieerd in stap 2 te lanceren.