Een handleiding voor Office 2007 Interactive

Een handleiding voor Office 2007 Interactive


In Office 2007, Microsoft maakte grote veranderingen in de voornaamste toepassingsprogramma's: Word en Excel. Deze programma's zijn voorzien van een nieuwe, gestroomlijnde interface en een werkbalk genaamd de Lint. Leren om het lint te gebruiken in een programma vermindert de leercurve in het tweede programma. Het lint is georganiseerd in hoofdtabbladen. Tabs worden verdeeld in groepen. Groepen bevatten commando's, gereedschappen en knoppen. Contextuele tabbladen weergegeven wanneer u een object invoegen als een afbeelding in een programma. Of u nu een eerdere gebruiker van Word of Excel, of hebben nooit gebruikt Office 2007, moet u leren om de nieuwe Ribbon-interface te gebruiken.

instructies

Woord

1 Open Word en een nieuw leeg document verschijnt. Het lint is gevestigd in het bovenste gedeelte van het venster en een document pagina neemt het hoofdgedeelte van het venster. Aan de onderkant van het scherm zie je een taakbalk het geven van meer informatie over het document, zoals het paginanummer en een aantal woorden.

2 Typ een paragraaf in het document. De cursor - de kleine, zwarte horizontale lijn - knippert om u te laten weten waar je bent in een document. Terwijl u typt, worden de woorden automatisch verpakken van de ene lijn naar de volgende.

3 Sla het bestand door te klikken op de "Microsoft Office" knop in de verre linkerhoek van het lint. Voor meer hulp bij het vinden van het, met de muis te bewegen over Ribbon artikelen. Een pop-up verschijnt het geven van meer informatie over een opdracht of knop.

4 Klik op 'Opslaan' en typ een bestandsnaam in het veld Bestandsnaam. Klik op 'Opslaan' om het document op te slaan. In de buurt van Word door te klikken op de "Microsoft Office" knop en te klikken op "Exit Woord."

uitmunten

5 Open Excel en een nieuwe spreadsheet verschijnt. Het lint aan de top in Excel lijkt erg op het Lint van het Woord. Unlike Word, Excel heeft rijen label A, B, C, enz. En kolommen labels 1, 2, 3, enz. Het gebied waar de kolom en rij samenkomen een cel genoemd. Elke Excel-document wordt een werkboek, terwijl elke pagina in het werkboek een werkblad wordt genoemd. U kunt maximaal 255 werkbladen in elke werkmap in Excel.

6 Typ tekst of getallen in de cellen van het werkblad. Om naar de volgende cel in een spreadsheet, klikt u op de toets "Tab". Om achteruit te bewegen, druk op de toets "Shift" plus "Tab." Omhoog, omlaag, naar links of naar rechts met de pijltjestoetsen.

7 Dubbelklik op een tekst of getallen in de spreadsheet om een ​​heel woord of nummer te selecteren. Verander de doopvont selectie door te klikken op de tab "Thuis" en te klikken op de "Font" drop-down menu. Blader door de lettertypen in de lijst en als je schuift, krijg je een font voorbeeld in het document. Klik op de naam van een lettertype om de verandering te maken. Dit werkt in Word en Excel.

8 Print de spreadsheet (of Word-document) door te klikken op de "Microsoft Office" knop en te klikken op "Print". Klik op 'OK'. Sluiten van Excel zoals je met Word deed eerder.

Hints

  • PowerPoint en Outlook 2007 ook over de nieuwe Ribbon.