Hoe kan ik McAfee Security Center op Windows XP verwijderen

McAfee Security Center is een security suite die antivirus, spam en spyware bescherming, een ingebouwde firewall en een beveiligd bestand gum biedt. Het heeft een tool waarmee je de beveiligingsstatus van uw computer op een netwerk en waarschuwt u controleren of u risico loopt. Wilt u Security Center te verwijderen, McAfee biedt een hulpmiddel om alle sporen van de toepassing die de Windows uninstall proces achter kunnen laten wissen.

instructies

1 Klik op "Start", gevolgd door "Control Panel." Selecteer "Software," en vervolgens op "McAfee Security Center."

2 Klik op 'Wijzigen / verwijderen' en klik vervolgens op "Ja" om te bevestigen dat u het programma wilt verwijderen. Selecteer elk programma op de "Remove McAfee Programs" venster dat verschijnt en klik op 'Verwijderen' twee keer om te bevestigen om de procedure te starten. Klik op "Yes" om uw computer opnieuw op wanneer dat wordt gevraagd.

3 Download de McAfee Consumer Products Removal Tool van de McAfee website, en dubbelklik op het gedownloade bestand. De tool zal alle bestaande sporen van McAfee producten te verwijderen. Klik op 'Ja' wanneer u wordt gevraagd om uw pc opnieuw op te starten.