Hoe de RCA DCM425 Install

De RCA DCM425 kabelmodem transformeert het voer van uw internetprovider, zodat het kan worden gebruikt door de verschillende apparaten in uw huis of kantoor. U kunt de modem te installeren op uw kabel lijn om te beginnen met de toegang tot gegevens uitzendingen van uw internetprovider. Hoewel modems en andere netwerkapparaten zijn complex van aard, het DCM425 beschikt over een eenvoudige installatie proces.

instructies

1 Sluit het ene uiteinde van de coaxkabel aan op de RF-aansluiting in verband met uw kabel-service. RF-aansluitingen zijn van schroefdraad stukken metaal ongeveer een kwart-inch in lengte.

2 Bevestig de andere kant van de coax-kabel aan op de Cable IN-aansluiting op de achterkant van de RCA DCM425.

3 Steek de voedingsadapter in een nabijgelegen stopcontact en sluit de kabel aan op de DC-aansluiting aan de achterzijde van de modem.

4 Druk de "Internet" op de voorzijde van de modem naar de modem activeren. De "Activiteit" en "Internet" lampjes gaan branden op de voorzijde van de modem als de verbinding succesvol is.

5 Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterzijde van de modem en steek het andere uiteinde in een netwerk-poort van uw computer of router om de installatie te voltooien.