Hoe maak je een Vector bestand maken voor het afdrukken vanaf JPEG

Om een ​​vector-bestand te maken voor het afdrukken van een JPEG-afbeelding uit, moet je een afbeelding vector editing programma zoals Adobe Illustrator geïnstalleerd. vector image editing programma's maken gebruik van een reeks van wiskundige verklaringen die bepalen hoe en waar de lijnen en vormen verschijnen. Vector graphics kwaliteit te handhaven wanneer de grootte van het beeld wordt vergroot. Met Adobe Illustrator (of andere vector grafisch programma), kunt u een JPEG-afbeelding te importeren en te traceren dan is het beeld met behulp van tekengereedschappen, zoals het gereedschap Pen, in het beeld vector editing applicatie.

instructies

1 Open Adobe Illustrator en een nieuw project te openen. De eerste laag standaard gemaakt is de achtergrond laag.

2 Maak een nieuwe laag door te klikken boven de "achtergrond" laag in het "Lagen" paneel en klik vervolgens op de "Create New Layer" knop in het "Lagen" panel. Een lege laag met de naam gemarkeerd wordt geopend in het deelvenster Lagen. Typ een naam voor de laag in het gemarkeerde invoerveld.

3 Klik op de nieuwe laag en sleep de laag aan de onderkant van de lijst van Lagen in het "Lagen" panel.

4 Dubbelklik op de nieuwe laag en klik vervolgens op de optie 'Template ". Klik op de knop "OK".

5 Klik op het pictogram "Lock" aan de linkerzijde van de nieuwe laag om de laag te ontgrendelen.

6 Klik op "File" in de bovenste navigatiebalk en klik vervolgens op 'Place. " Een bestand navigatie wordt geopend.

7 Ga naar en klik op het JPEG-bestand. Klik op "OK" om het JPEG-bestand importeren in de nieuwe laag. De grootte van de JPEG-afbeelding naar uw specificaties in de nieuwe laag.

8 Klik op het pictogram "Lock" op de nieuwe laag om de laag met de JPEG vergrendelen. Klik op de "Lock" op een andere lagen om een ​​andere dan de nieuwe laag actieve laag te maken.

9 Klik op de "Pen" tool van de "Tools" panel.

10 Trace over de lijnen en vormen de JPEG-afbeelding in het gebruik van de pen, en alle andere instrumenten die nodig zijn uit de gereedschapskist.

11 Klik op het pictogram "Eye" naast de JPEG laag om de laag te verbergen, of klik met de rechtermuisknop op de laag en klik op "Verwijderen" het imago van de oorspronkelijke JPEG verwijderen.

12 Klik op de optie "File" op de bovenste navigatiebalk en klik op 'Opslaan'. Typ een naam voor het nieuwe vector in de "File Name" invoerveld en klik op de knop "Opslaan". Het bestand wordt opgeslagen als een AI-bestand, dat is een afbeelding vector type en de inheemse bestandstype van Adobe Illustrator.