Inktcartridges compatibel met de HP C3100

De HP C3100 printer kan een goede keuze voor zowel thuis en op kantoor, maar printer eigenaren moeten de kosten van de verbruiksgoederen en de printer te controleren. De kosten van vervangende inktpatronen varieert sterk van merk tot merk en model tot model, zodat het controleren van die kosten is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Weten welke inkt cartridges zijn compatibel met de C3100 zal winkels en het vergelijken van de kosten een stuk eenvoudiger te maken.

HP 92

De compatibele zwarte toner cartridge voor de HP C3100 is de HP 92. De zwarte cartridge is over het algemeen minder duur dan de kleurencartridge, zodat u kunt geld besparen door het afdrukken in zwart-wit-modus zo veel mogelijk.

HP 93

De compatibele drie-kleuren cartridge voor de HP C3100 printer is de HP 93. Hewlett Packard maakt gebruik van een nummersysteem voor zijn vervangende cartridges, waardoor het makkelijker voor de consument om de exacte cartridges zijn ze te vinden.

generieke equivalenten

Als je geld wilt besparen op vervangende cartridges, kon je kijkt naar de generieke equivalenten van de HP 92 en HP 93 inktcartridges. Deze generieke equivalenten in het algemeen minder duur dan naam-merk HP cartridges, maar het is belangrijk om de pagina opbrengst en de kosten per pagina te zien hoe het vergelijken met de originele cartridge berekenen. Druk een testpagina af en noteer het aantal pagina's elke keer dat u de cartridge veranderen, dan verdeel de pagina opbrengst door de kosten van de cartridge om de kosten per pagina te krijgen.