Hoe maak je een Google Theme Stretch Maak

Hoe maak je een Google Theme Stretch Maak


U kunt uw startpagina van Google met een "thema" personaliseren; de keuzes zijn eindeloos en kan ook uw eigen beeld. Uw afbeelding bestand moet 680-1600 pixels bij 175 pixels aan te passen aan de ruimte toegestaan, dus je kan nodig zijn om een ​​programma te bewerken van afbeeldingen gebruiken om de grootte van uw beeld aan te passen. Google's Picasa 3 is een gratis programma dat compatibel is te downloaden die beschikbaar zijn in zowel Windows als Mac-versies is. Met Picasa kunt u de afmetingen die u nodig hebt in te voeren en past de afbeelding voor u.

instructies

1 Selecteer het grafische bestand dat u wilt gebruiken als 'thema' op uw Google-startpagina. Google's site kunt u het bestand dat u wilt gebruiken op uw computer scherm met een gedeelte gemarkeerd om te laten zien welk deel daadwerkelijk zal verschijnen in de home page kop gezet. Verplaats het gemarkeerde gedeelte omhoog of omlaag om het specifieke deel van de afbeelding die u wilt weergeven.

2 Strek uw grafische bestand naar de ruimte toegestaan ​​fit. Download Google's Picasa 3-programma als u niet beschikt over een programma bewerken van afbeeldingen te hebben. Open Picasa en upload de afbeelding die u wilt gebruiken. Dubbelklik op dat beeld. Een nieuw scherm wordt geopend. Op de linker bovenhoek onder "Basic Fixes," selecteer "Crop." Onder "Crop foto" klikt u op de pijl omlaag en selecteer "Custom Aspect Ratio." Een beeldverhouding scherm Custom toevoegen wordt geopend. Bij "Afmetingen" in te voeren 1600 x 175 en geef het beeld een nieuwe naam. Klik op 'Toepassen'. Als het volgende scherm wordt geopend, opslaan in een map op uw computer die u in staat zijn om later terug te vinden zal zijn.

3 Ga naar de pagina's van Google om het beeld dat u zojuist hebt bewerkt toe te voegen. Zoeken "Zoeken naar thema's" en "Maak uw eigen thema" op de bovenste rechterkant van de pagina. Klik op "Nu proberen." Als het volgende scherm wordt geopend, klikt u op "een afbeelding uploaden." Klik op "Vanuit mijn computer" en klik op "Bladeren." Zoek de afbeelding. Klik op 'Upload'. Markeer de breedte en hoogte die u wenst. Klik op "Select." Het programma zal het in de header gebied van uw Google-startpagina te laden. Scroll naar beneden en voeg alle andere details die u wilt, zoals de achtergrondkleur. Klik op 'Toepassen'. Uw persoonlijke thema zal worden uitgerekt aan de bovenkant van uw Google-startpagina.

Hints

  • Google biedt pre-gemeten graphic "thema's" aan te passen de home page ruimte. U hoeft niet om ze te rekken. Ga naar de Google "thema's" site en scroll naar beneden totdat u de afbeelding die u wilt en klik op zie "Nu toevoegen."
  • Er zijn ook "thema's" die beschikbaar zijn vanaf Google deze achtergrond je hele scherm, niet alleen de header gebied. Je zal eerst moeten downloaden Google Chrome te installeren.