Hoe maak je een back-up programma voor het opnieuw installeren?

Het is altijd een goed idee om een ​​back-up van een programma voor herinstallatie. Vaak zul je een programma niet goed functioneert als gevolg van systeemfouten, een virus of malware tegenkomen. Een back-up kopie van uw software zal je redden van hoeft te kopen of opnieuw downloaden van de software als het niet meer functioneert. Programma back-ups te besparen tijd en geld.

instructies

Een back-up met de installatie-cd

1 Zoek de installatieschijf van het programma en plaats deze in uw CD-ROM drive.

2 Gebruik een cd-brander software zoals Nero (gratis) of Roxio (commerciële) (zie bronnen) om een ​​spiegelbeeld van de CD gebrand op een lege cd te krijgen. Dit zal een extra back-up van uw installatie-cd te maken.

3 Test de back-up-cd om te controleren of het goed werkt.

Zonder installatie-cd

4 Zoek het programma op uw harde schijf door te klikken op de knop Start en selecteren \ Klik op \ "My Computer \". "C: \ schijf \" en selecteer \ ". Program Files \"

5 Zoek het setup-bestand. Het moet een bestandsextensie \ ". Exe \" te hebben. Sluit een extern opslagapparaat zoals een flash drive of een externe harde schijf. Kopieer dit bestand en plak deze op de externe schijf.

6 Kopieer hele map van het programma als u de afzonderlijke setup-bestand niet kan vinden. Plak het op uw externe opslagapparaat.

Hints

  • U kunt ook een lege schijf te gebruiken voor het kopiëren van het setup-bestand of de map programma als je niet een extern opslagapparaat te hebben.