Hoe te converteren Engels naar Latijn online gratis

Hoe te converteren Engels naar Latijn online gratis


Latin mogen niet meer worden gebruikt als primaire gesproken taal, maar dat betekent niet dat de taal ons niet diepgaand beïnvloeden. Latijn is de basis van vele talen, waaronder Engels, en geeft de steel woorden voor wetenschappelijke namen en juridische processen. Verschillende online bronnen bieden gratis vertaaldiensten voor woorden, zinnen of volledige tekst. Voer de tekst in en selecteer "Engels naar Latijn" om de vertaling te voltooien.

instructies

1 Probeer Babylon's gratis online vertaler. Vul uw Engels tekst en klik op "Bepaal" om het te hebben in het Latijn vertaald. De site biedt ook vertalingen in een aantal andere talen met hetzelfde gemak.

2 Check out Stars 21 online vertaler voor een meer uitgebreide vertaling. Deze website maakt gebruik van verschillende websites als een basis voor de vertaling en kunt u afzonderlijke woorden, zinnen of blokken tekst in te voeren. Ze bieden ook vele andere talen die u kunt gebruiken.

3 Probeer gratis online vertaler Translation Guide. Het biedt meerdere talen, waaronder Engels naar het Latijn. Hoewel deze site biedt woorden en zinnen vertalen, net als de vorige opties, kunt u ook een online website URL of adres in te voeren, om de hele pagina vertaald uit het Engels naar het Latijn te hebben.