Hoe kan ik een LCD Verandering Terug Bol in een Toshiba Satellite A10

Hoe kan ik een LCD Verandering Terug Bol in een Toshiba Satellite A10


De achtergrondverlichting (of rug gloeilamp) wordt aangesloten op het LCD-scherm van uw Toshiba Satellite A10 en biedt het licht die het nodig heeft om te functioneren. De stroom wordt gefiltreerd door een inverterkaart op het scherm dat op zijn beurt aangesloten op de computer zelf. Als het scherm op je laptop plotseling is gegaan volledig donker is het zeer waarschijnlijk het gevolg van een geblazen backlight. Het goede nieuws is dat u kunt openen uw Toshiba Satellite A10 en vervang het zelf.

instructies

1 Schakel de Toshiba laptop, verwijder de voedingskabel en ontkoppel de accu uit de poort aan de onderkant van het apparaat.

2 Gebruik uw vingers (of het puntje van je schroevendraaier) om de rubberen pads over de schroeven op het plastic frame rond het LCD-scherm te verwijderen.

3 Verwijder de schroeven uit de plastic LCD-scherm en leg ze opzij.

4 Gebruik je vingers om het kunststof frame van het scherm te scheiden door voorzichtig wrikken het uit aan de zijkanten en hoeken. De omvormer bestuur zal nu zichtbaar, onder het scherm gemonteerd zijn.

5 Koppel de kabels die zijn aangesloten aan beide uiteinden van de omvormer bord. Een daarvan is een kabel die loopt van de computer naar de regelaar en de andere is de achtergrondverlichting kabel, die loopt vanaf de achtergrondverlichting de omvormer.

6 Kantel het scherm zelf iets weg van het achterpaneel en je zal een dikke scherm kabel aangesloten op de achterkant van het scherm zien. Je ziet ook een lange dunne backlight met plakband aan de achterkant van het scherm.

7 Verwijder de tape van de achtergrondverlichting en haal de resterende backlight draad van de poort aan de achterkant van het scherm. Zet de oude verlichting opzij.

8 Breng een nieuwe backlight aan de achterkant van het scherm en vervang de tape. Steek de dunne draad aan op de poort aan de achterkant van het scherm en voer de backlight-kabel aan op de haven in de omvormer board. Keer de stappen voor herbouw.