Hoe het opzetten van een webcam (gehost en via FTP)

Hoe het opzetten van een webcam (gehost en via FTP)


Ok, dus dit artikel gevolgd mijn ander artikel dat discussen hoe het opzetten van een basis niet streaming webcam. Ik moet waarschuwen dat dit artikel is voor mensen die willen hun eigen gehoste webcam -voor zaken, plezier, of site uitzendingen, en die ook begrijpen hoe FTP (File Transfer Protocol) te gebruiken om een ​​website te updaten hosten. Dit is niet een gratis optie, en er zijn hosting kosten. Laten we eens kijken hoe het te doen!

instructies

1 AANKOOP een webcam:

Beschreef ik dat u een PnP (Plug and Play) webcam kan gebruiken in mijn eerste artikel, maar voor deze operatie, zult u waarschijnlijk willen een beetje beter webcam te overwegen. U kunt nog steeds gebruik maken van een PnP camera op het eerste, maar je zult willen upgraden naarmate de tijd vordert. 70 $ Logitech webcams voor deze operatie - ik zou het gebruik van de 50 $ aan te bevelen.

2 INSTALLEER de webcam SOFTWARE:

Zodra u uw camera, installeer de software die daarmee gepaard gaat. Lees de instructies voor het installeren van uw webcam op uw lokale computer. Problemen als dat nodig is voor de installatie.

3 FTP DELIVERY SYSTEM OVERZICHT:

Bij het opzetten van artikel mijn fundamentele webcam, besprak ik het gebruik van een gratis hosting provider of het gebruik van Yahoo, AOL, MSN of Skype. Maar als u uw eigen webserver, zijn er twee manieren om uw webcam content te leveren aan uw website en server:

1) FTP (File Transfer Protocol) naar uw website en uw webserver die u hosten bij. We zullen deze optie in dit artikel bespreken.

2) Opzetten van een in-house server die webcam software gebruikt om uw foto's te streamen. Ik ben niet van plan om deze optie in dit artikel bespreken.

4 Download Webcam FTP SOFTWARE:

Deze methode gaat ervan uit dat je weet hoe je een FTP programma om uw website te publiceren al gebruiken. Er is veel gratis software die er zijn die je kunt gebruiken voor het opzetten van een FTP-link naar uw hosting provider voor uw webcam. Een paar webcams worden geleverd met gratis webcam software die u ook kunt gebruiken. Ik aanbeveel dat je kijken naar het gebruik Webcam32, (proefversie, dan kopen) TinCam (probeerversie en aankoop) of ConquerCam (probeerversie en aankoop). U kunt ook een Google-zoekopdracht naar andere software programma's beschikbaar en gratis software beschikbaar.

Die ooit een u besluit om te gebruiken, downloaden en installeren op uw computer. Stel uw webcam volgens de instructies in de richtingen van de software.

5 Stel uw WEBCAM FTP-account:

Oke, dus nu zullen we het opzetten van de FTP-informatie, zodat je foto's en video's online kunt krijgen! Afhankelijk van de software die u hebt gedownload, kunt u een ingebouwde web page builder of je moet een video wrapper op uw webpagina. Ik zal dat hier niet uit te leggen, zodat u dit kunt opzoeken op Google. U moet een basiskennis van HTML om te begrijpen hoe dit te doen te hebben. Bouw een proef webpagina voor dit doel op uw site.

6 TEST HET CAMERA:

Als je eenmaal hebt ingesteld uw FTP-account, kunt u nu testen van de WebCam en zien of het opslaan van data naar uw FTP-account en uw test webpagina. Gefeliciteerd als het goed werkt, zo niet, controleer uw code op uw HTML-pagina, en ook de FTP-informatie die u aan de meegeleverde software.