Hoe de Microsoft XP Screensaver Restore

Als uw computer het besturingssysteem Windows XP draait en er geen screensaver wordt weergegeven, kunt u het herstellen van uw XP bureaublad. Bij het herstellen van de screensaver, kunt u de standaard screensaver (genaamd Windows XP) of een andere screensaver op uw computer geïnstalleerd. Bij het herstellen van de screensaver kunt u ook de instellingen wijzigen om te bepalen wanneer en hoe de screensaver wordt weergegeven. Het opzetten van een screensaver zal de levensduur van uw computer monitor of scherm van de laptop te verhogen.

instructies

1 Opstarten van de computer en voer uw wachtwoord in te loggen op uw XP-account. Laat de desktop volledig laden en sluit uit enige ramen die open kunnen op het scherm.

2 Klik met de rechtermuisknop een open ruimte op uw XP desktop die geen pictogrammen of snelkoppelingen heeft, met behulp van uw muis. Klik op de optie "Eigenschappen" in het kleine venster dat omhoog komt.

3 Klik op het tabblad dat wordt aangeduid als "Screen Saver" naar de top midden van het venster "Eigenschappen voor Beeldscherm" die wordt geladen. Klik in het vak dat momenteel luidt: "(Geen)" te trekken van een lijst van screensavers die u kunt activeren.

4 Herstel uw XP screensaver door te selecteren welke schermbeveiliging u wilt gebruiken uit de keuzelijst. "Windows XP" is de standaard screensaver voor het besturingssysteem XP.

5 Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het raam en de schermbeveiliging zal worden hersteld en geactiveerd. Standaard wordt de schermbeveiliging weergegeven wanneer uw computer niet is gebruikt gedurende 15 minuten.

Hints

  • U kunt een voorbeeld van de verschillende screensavers geïnstalleerd op uw computer door te klikken op de "Preview" knop in de sectie "Screen Saver" van het venster "Eigenschappen voor Beeldscherm".
  • Het verlaten van de dezelfde pagina of het scherm open op uw monitor voor langere tijd kan het beeldscherm beschadigen. Screensavers voorkomen dat het ontstaan ​​van de schade door het weergeven van een scherm met voortdurend bewegende objecten.