Hoe de File Manager in Yahoo SiteBuilder gebruiken

Naarmate de technologie achter een intuïtieve en gebruiksvriendelijke website design programma's wordt steeds verfijnder, worden meer en meer functies worden onthuld in deze programma's. Nieuwere functies kunnen gebruikers bestanden en mappen structuren instellingen te manipuleren, en zelfs reorganiseren de hele website door simpelweg te slepen en bestanden neer te zetten op de gewenste locatie binnen de website.

instructies

1 U moet met de linkermuisknop op het pictogram van de toepassing om het programma uit te voeren. Als u niet beschikt over een kopie van dit programma kunt u een gratis exemplaar krijgen door het gebruik van de middelen onderstaande links.

2 Om een ​​website die u wilt dat de file manager functie in te openen, moet je links-klik op het tabblad "File" op de taakbalk. Ga naar "Open Site" en klik met de linkermuisknop; blader naar het gewenste bestand en klik op "Open."

3 De file manager is een handige functie waarmee u te slepen en neerzetten van bestanden tussen mappen binnen uw website. Om toegang te krijgen tot deze functie, gaat u naar het tabblad "Tools" op de taakbalk en kies "File Manager". Een file manager eigenschappen wordt geopend. De doos is verdeeld in twee delen; de belangrijkste website mappen in het linker gedeelte, en de bestanden binnenkant van de belangrijkste website mappen in de juiste sectie. Om bestanden tussen mappen te verplaatsen, linker muisknop op de gewenste map. Een icoon weergave van de inhoud van de map verschijnt in het rechterdeel. U kunt eenvoudig bestanden verplaatsen door ze te slepen en neer te zetten van de juiste sectie, waar ze worden weergegeven, aan de linkerkant sectie, waar de mappen worden weergegeven.

4 Sla uw website bewerkt door met de linkermuisknop te klikken op het tabblad "File" op de taakbalk en selecteer 'Opslaan'.

Hints

  • Niet de naam van een van de mappen of de bestanden in de file manager of uw website mag niet verwijzen naar de juiste bestandsnamen wanneer levende.
  • Alle bestanden die u wilt verwijderen uit de file manager worden permanent verwijderd van uw website online zodra je de bewerkte website te publiceren.