Hoe kan ik een dvd-film branden met een programma

Hoe kan ik een dvd-film branden met een programma


U kunt een verscheidenheid aan programma's gebruiken om een ​​dvd-film te branden. Enkele van de programma's die u kunt gebruiken om een ​​dvd-film te branden zijn CloneDVD, DVD Shrink en DVDFab, onder anderen. Deze programma's zijn gebruiksvriendelijk en kunt u een hele disc of alleen de hoofdfilm te verbranden, pas de disc of splitsing van de film in de helft. Kies een programma dat gemakkelijk te gebruiken voor allerlei film branden.

instructies

1 Plaats een DVD film naar de DVD-brander en open de DVD-brandprogramma. Selecteer de "Bron Location" als de DVD drive, de "Target Location" als de DVD-brander. Deze twee opties zijn gewoonlijk bovenaan het venster.

2 Kies de juiste "Output Size", afhankelijk van het type schijf. Sommige programma's doen automatisch.

3 Selecteer de "Gehele schijf 'copy optie en druk op" Start "om de film te kopiëren naar de harde schijf. Nadat het programma klaar kopiëren, wordt u gevraagd om het afsluiten van de dvd-film uit de dvd-brander en in een lege DVD.

4 Klik op "OK" na de invoering van de lege DVD en wacht tot het programma klaar is het proces. Klik op de knop "OK", verwijder de dvd uit het dvd-brander en geniet van de film.

Hints

  • In stap 2, voordat u op de knop "Start", kunt u kiezen welke audio of ondertitel je wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw exemplaar.
  • In stap 3, kunt u kiezen tussen "Gehele schijf," "Main Movie", "Customize" of "Split Disc."