How to Read Online Magazines gratis

Om online tijdschriften te lezen voor gratis, zou u gevraagd worden om een ​​lidmaatschap account aan te maken. High-circulatie tijdschriften die inhoud voorzien van online zou kunnen afhangen van reclame om hun website te financieren. Ze moeten kunnen om hun adverteerders aan te tonen dat hun site genereert een aantal hits en impressies per maand of per dag. Deze tijdschriften rekenen op een database van abonnees aan wie ze sturen e-mail alerts van de nieuwe artikelen aan de lezers aan te moedigen om door te klikken naar hun sites.

instructies

Het creëren van de rekening

1 Toegang tot de tijdschriftartikel dat u wilt lezen online door het intikken van het tijdschrift de website adres in uw browser of relevante sleutelwoorden op Google of Yahoo. De laatste stap is een lijst met links te tonen, klikt u op de een die gaat naar het artikel dat u wilt lezen. Als je op de site homepage, klik op de link "Lees artikel" van het verhaal dat u wilt lezen. Je moet landen op een "Create Account" scherm. Als je direct naar een artikel pagina, moet er een "Login" vorm. Zie Stap 2 indien geen van de twee scenario's zich voordoet.

2 Als de site niet rechtstreeks aan u om een ​​scherm "Create Account", op zoek naar een knop op de bovenkant rechts of elders, die zegt: "Login", "Registreren" of "Join." Klik op de link.

3 Vul het "Create Account" vorm. Mogelijk moet u uw voor- en achternaam, een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres in te voeren. Op een apart vel papier, noteer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toekomstig gebruik.

4 Klik op 'Verzenden' of 'Verzenden'.

5 Bevestig uw abonnement. Als een scherm verschijnt dat u een e-mail om uw inschrijving te bevestigen ontvangen, ga dan naar uw e-mailaccount en open de nota van het magazine. Klik op de "Confirm Abonnement" link in de e-mail om de bevestiging te voltooien.

Het lezen van het artikel

6 Meld u aan bij de site. Als u niet langer het artikel dat u wilde oorspronkelijk om te lezen, te zoeken naar het opnieuw op het internet met behulp van de zoekmachine die u eerder gebruikte en door te typen in dezelfde kernwoorden te zien. U kunt ook naar de homepage en op zoek naar de knop "Login".

7 Toegang tot het artikel door erop te klikken van de search-engine pagina of klikken op "Lees het artikel" uit het overzicht op de homepage.

8 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord wanneer de site leidt u naar een login pagina. Het gehele artikel moet verschijnen.

Hints

  • Omdat tijdschriften afhankelijk van reclame voor de inkomsten, moet u wellicht een video commerciële kijken vóór het lezen van het artikel. Je zou in staat zijn om op een "Sla deze Advertentie" link om de advertentie te sluiten en ga direct naar uw artikel.
  • Als het tijdschrift vraagt ​​voor credit card informatie wanneer u een account aanmaakt, lees de kleine lettertjes voordat u uw gegevens. Je zou kunnen worden aanmelden voor een gratis proefperiode, waarna het tijdschrift uw account automatisch factureren. U kunt afzien van toetreding tot het magazine als ze je nodig hebt om uw credit card nummer in te voeren of verwachten betaling later.