Kenmerken van Java-applets

Kenmerken van Java-applets


Java is uitgegroeid tot een steeds populairder taal, omdat het stelt computergebruikers om code die kan draaien op elk platform te schrijven. Dit is vooral nuttig voor kleine programma's of applets die niet hoeven te worden geoptimaliseerd voor een bepaald besturingssysteem en die te klein zijn voor het schrijven van meerdere versies lonend zijn.

object Oriented

Java is volledig object georiënteerd. In tegenstelling tot C ++, die gebruikers in staat stelt om voorwerpen te gebruiken, met Java is er geen optie: alles is een object. Standaard bibliotheken klassen die te maken hebben met alle standaard bewerkingen, zoals input / output en de taal manipulatie. Er is ook een bibliotheek die zich specifiek bezighoudt met applets die u helpt uw ​​code interageren met de browser.

draagbaar

Voordat broncode kan worden uitgevoerd als een programma dient te worden opgesteld, zodat de computer kan begrijpen. Meestal echter, het uitvoerbare programma dat de resultaten zal normaal gesproken alleen werken aan een specifiek platform, zoals Windows of Linux. Java-applets werken anders. Ze worden samengesteld als gewoonlijk, maar dan zijn ze ook geïnterpreteerd door een Java Virtual Machine. Dit heeft het voordeel dat een browser een Java-applet kan draaien, maar het nadeel dat de browser de Java Virtual Machine moet werking heeft.

Secure

Java-applets zijn veiliger dan gewone programma's, want er is geen manier om te weten op voorhand waar de herinnering zal worden opgeslagen voordat de applet wordt uitgevoerd, waardoor veel voorkomende aanvallen onhaalbaar. Ook de Java Virtual Machine controleert de applet Vóór de uitvoering om ervoor te zorgen dat werd opgesteld op een standaard compiler; als de applet is geknoeid is er een goede kans dat de Java Virtual Machine worden de wijzigingen ter plaatse voordat de code wordt uitgevoerd.

geheugen Gebruik

Een van de belangrijkste nadelen van C en C ++ is dat de programmeur is verantwoordelijk voor de verdeling en deallocating geheugen. Als dit niet goed gebeurt, kan een geheugenlek te ontwikkelen, systeembronnen aftappen. Programmeurs zijn niet verantwoordelijk voor deallocating geheugen voor een Java-applet. In plaats daarvan wordt de Java Virtual Machine voortdurend op zoek naar ongebruikt geheugen en deallocating het. Geheugenlekken mogelijk blijven, maar ze zijn veel minder groot probleem dan in andere talen.

Syntaxis

Java-applets zijn geschreven in de syntaxis die vergelijkbaar is met C en C ++, dus als een software ontwikkelaar besluit schrijft een applet, zou de overgang niet lang duren. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen die programmeurs moeten zich bewust zijn van: boolean data is waar of onwaar in plaats van de gehele getallen 0 of 1, bijvoorbeeld.