Hoe kan ik een DVD film klonen

Hoe kan ik een DVD film klonen


Het is mogelijk om een ​​1: 1 kloon van een DVD-film. Dit kan heel nuttig zijn om een ​​kopie van een schijf te maken als u een DVD van een video die u hebt opgenomen op de bruiloft of een kind & # 039 gemaakt; s verjaardagsfeestje en zowel verloor de videobron bestanden en per ongeluk tegen kopiëren beveiligde DVD. Ook kunt u de techniek gebruiken om een ​​werkende kopie van een bekraste disc te maken. Er zijn andere methoden die een inhoud kloon van een dvd-film die kopieerbeveiliging en regionale instellingen DVD verwijderd heeft te maken.

instructies

Hoe kan ik een DVD met behulp van ImgBurn Clone

1 Plaats de dvd die u wilt kopiëren in de computer & # 039; s schijfstation.

2 beeld Open branden en selecteer de "beeld te creëren file van schijf" optie.

3 Selecteer de schijf op de "Source" drop menu.

4 Klik op de map met een vergrootglas en selecteer een map waarin u om de schijf op te slaan.

5 Geef de kopie-bestand een naam in het "File name:" ". Opslaan" sectie en klik op

6 Klik op de optische schijf, driehoek pijl, optische schijf op een vel papier icoon om een ​​back-up van de schijf naar de computer.

7 Open ImgBurn opnieuw en selecteer de "Write image file op schijf" icoon.

8 Klik op het vergrootglas over een map pictogram en zoek het ISO-bestand kopiëren.

9 Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies Eigenschappen, kennis te nemen van het bestand & # 039; s grootte en sluit het venster eigenschappen.

10 Verwijder de dvd uit het schijfstation.

11 Plaats een single layer DVD beschrijfbare schijf als de ISO-bestand is 4,38 GB of kleiner. Als het bestand groter is, plaatst u een dual layer DVD beschrijfbare disc.

12 Dubbelklik de linker muisknop op de ISO en selecteer "Open" vormen het raam.

13 Selecteer de DVD beschrijfbare rijden van het "Destination" drop menu.

14 Klik op het pictogram in de linkerbenedenhoek van het venster dat een optische schijf op een map met een pijl naar een andere optische schijf heeft.

Hints

  • Deze methode van het maken van een 1: 1 dvd-film kopiëren zal niet werken op alle vormen van kopieerbeveiliging.
  • Afhankelijk van waar je woont, is het waarschijnlijk illegaal om een ​​kloon van een DVD die u niet de eigenaar van de auteursrechten te maken. Echter, het is legaal voor u om kopieën van dvd's die u hebt opgenomen en bewerkt zelf te maken. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk kunt u wettelijk dvd's van tv-programma's die u hebt opgenomen kopiëren.