Hoe de Shutdown uitschakelen van de Windows 2000 Server TS Client

Terminal Services (TS) is een Remote Desktop applicatie bij oudere besturingssystemen zoals Windows 2000. Als u regelmatig Terminal Services op uw Windows 2000-computer, je op de knop "Shut Down" te verwijderen op het menu Start om per ongeluk te voorkomen dat het uitzetten van de computer . Dit wordt geregeld in een netwerk applicatie genaamd Global Policy Editor. Dit beleid editor controleert alle aspecten van de client-computers op een Windows-netwerk.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de Windows 2000-computer en selecteer "Run." Type "gpedit.msc" om het beleid editor te openen.

2 Klik op "User Configuration" aan de linkerzijde van het venster. Klik op 'Administrative Templates, "en klik op' Startmenu & taakbalk." Dit geeft een aantal beleidsmaatregelen in het centrum detail venster.

3 Dubbelklik op "uitschakelen en verwijder de opdracht Afsluiten." Dit opent een configuratie venster. Selecteer "Enable" aan te zetten het uitschakelen van de shutdown knop.

4 Klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan. Herstart de computer. De volgende keer dat Terminal Services wordt gebruikt op de computer, het afsluiten menu artikel is niet langer beschikbaar.