Hoe te gebruiken Foursquare

Hoe te gebruiken Foursquare


Foursquare is een locatie-gebaseerde applicatie waarmee je te verbinden met je vrienden en vertel ze waar je bent in real time via uw smartphone. De app duwt u ook meer plaatsen om je heen te verkennen door te vertellen wat er in de buurt en die misschien daar te zijn.

instructies

1 Installeer foursquare op uw smartphone of iPhone als je dat nog niet hebt gedaan (foursquare.com).

2 Begin inchecken en het verdienen van badges. Foursquare heeft een verslavende kwaliteit in dat het u toestaat om verschillende prestatie badges te verdienen voor het inchecken op de locaties die u bezoekt. U kunt badges verdienen voor eten in een nieuw restaurant of voor het inchecken in een plaats waar niemand anders heeft gecontroleerd vóór.

3 Word burgemeester in Foursquare. Als u nog steeds in te checken en je het meer dan iemand anders in een bepaalde locatie te doen, dan zult u worden verklaard de burgemeester van die locatie. Dus als je het prestige van steeds de burgemeester van uw lokale Starbucks wilt, bijvoorbeeld, inchecken op Foursquare elke keer dat je naar dat Starbucks. Anderen kunnen je status als burgemeester te zien wanneer ze inchecken naar de locatie, en je kunt nieuwe vrienden te maken door het aansluiten met degenen die deel uw favoriete coffeeshop.

Hints

  • Registreren en maak verbinding met je vrienden op andere sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter. Dit zal u toelaten om te zien hoeveel van uw vrienden maken al gebruik van Foursquare en kunt u de degenen die nog niet hebben ontdekt uit te nodigen.