Hoe te synchroniseren met Exchange 2003

Hoe te synchroniseren met Exchange 2003


Microsoft Exchange 2003 is een zeer krachtige suite waarmee u uw e-mail, contacten en agenda te beheren. Met behulp van de ActiveSync-functie van het programma, kunt u de informatie op de Exchange-server met uw Windows Mobile-apparaat te synchroniseren. Als uw mobiele apparaat is internet staat, kunt u zelfs de synchronisatie uit te voeren draadloos over het internet. Met het oog op uw mobiele apparaat en uw Exchange-server met succes te synchroniseren, moet u de ActiveSync-software op een pc is aangesloten op hetzelfde domein als de Exchange 2003-server te installeren.

instructies

PC-configuratie

1 Download en installeer de ActiveSync-software op een pc die is aangesloten op hetzelfde domein als uw Exchange 2003-server. Sluit uw apparaat als daarom wordt gevraagd door de installatiewizard; er wordt automatisch gedetecteerd.

2 Selecteer een "Standard Partnership" als u wilt e-mail en andere gegevens te synchroniseren, en houdt deze up-to-date op beide apparaten. Klik op 'Volgende'.

3 Kies "Synchroniseren met Microsoft Exchange Server en / of deze desktop computer" van het venster "Geef aan hoe om gegevens te synchroniseren". Druk op 'Volgende'.

4 Typ de volledig gekwalificeerde domeinnaam van de Exchange 2003-server in de "Server naam" vak op het volgende scherm. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken en typ de naam van het domein in het vak "Domain". Klik op 'Volgende'.

5 Vink de vakjes aan naast de "Agenda", "Contacten" en "Inbox." Druk op 'Instellingen' als u wilt tot de oprichting van aangepaste opties. Klik op 'Volgende'.

6 Klik op "Finish" als u klaar bent met de setup. Wacht tot de "Connected" venster dat verschijnt; kunt u bestanden verplaatsen naar uw mobiele apparaat, toevoegen of verwijderen van programma's van het apparaat, of de synchronisatie-instellingen van dit venster wijzigen.

Hints

  • Maak altijd een back-up van de gegevens op het toestel als u besluit om het partnerschap tussen uw pc en uw mobiele apparaat te verwijderen.