OCX Zal niet aanmelden

OCX-bestanden zijn vitale onderdelen van uw Windows-systeem. De OCX-bestanden die uw besturingssysteem vereist moet niet alleen op de computer aanwezig zijn, maar moet ook worden geregistreerd. Om een ​​OCX-bestand te registreren, typt u een opdracht om de regsvr32.exe programma uit te voeren. Als de OCX niet registreert, ontvangt u een foutmelding met informatie over het probleem te ontvangen. De juiste resolutie van een OCX registratie probleem is afhankelijk van de fout die u ontvangt.

instructies

1 Open een command prompt in het menu Start. Typ het commando "regsvr32 dllname," waarbij "Dllnaam" is de naam en het volledige pad van de OCX-bestand dat u probeert te registreren.

2 Wacht tot er een foutmelding verschijnen als de OCX niet in slaagt om te registreren. Let op de foutmelding en proberen om het op te lossen op basis van de fout.

3 Controleer de syntaxis van uw commando en ervoor te zorgen dat bevat geen typefouten als u de foutmelding "Het commando-flag" "% 1" te ontvangen "is niet geldig. Lees de opdracht gebruik en probeer het opnieuw." Merk op dat deze fout geeft ongeldige opties werden doorgegeven aan de regsvr32 programma.

4 Zorg ervoor dat u een OCX-bestand in de opdrachtregel opgegeven als u het foutbericht "Om een ​​module te registreren, moet u een binaire naam op te geven." De fout geeft aan dat er geen module opgegeven op de opdrachtregel.

5 Controleer of u het juiste pad naar het bestand OCX opgegeven als de computer geeft de foutmelding "De module" "% 1" "niet laden. \ N \ n Zorg ervoor dat de binary wordt opgeslagen bij het opgegeven pad of debuggen om te controleren op problemen met het binaire of afhankelijke DLL-bestanden. \ n \ n% 2. " Vergeet niet dat deze fout geeft een fout laden van een module, meestal als gevolg van een corrupte bestand dat moet worden opgespoord, of een illegale pad.

6 Zorg ervoor dat u probeert om een ​​32-bits OCX inschrijven op een 32-bit systeem als u de foutmelding "De module" "% 1" "mogelijk niet compatibel met de versie van Windows die u uitvoert ontvangen. Controleer of de module is compatibel met een x86 (32-bits) of x64 (64-bits) versie van regsvr32.exe. " Merk op dat de fout geeft u probeert om een ​​64-bits OCX inschrijven op een 32-bit systeem. Download een 32-bits versie van de OCX om het probleem op te lossen.