Het verschil tussen Outlook en Outlook Web Access

Het verschil tussen Outlook en Outlook Web Access


Een e-mail applicatie voor Windows-systemen, Microsoft Outlook kunt u verzenden en ontvangen e-mails en bijhouden van afspraken op de ingebouwde kalender van het programma. De applicatie is een stand-alone programma dat ook beschikbaar is als een web-only component bekend als Outlook Web Access. De Web-only toepassing kunt u e-mails vanaf elke computer te verzenden en te ontvangen met toegang tot internet, maar omvat niet alle functies van Outlook.

Agenda en takenlijst

Microsoft Outlook bevat een ingebouwde agenda, takenlijst voor het creëren van "Wat te doen" lijsten, en contacten component voor e-mailadressen en andere persoonlijke informatie op te slaan. Outlook Web Access heeft geen ingebouwde kalender omvatten noch het programma hebben toegang tot de agenda's op uw computer of een andere computer. De Web-only applicatie kan geen toegang tot takenlijsten, contactpersonen en alle persoonlijke informatie die is opgeslagen op de computer van een andere gebruiker, zoals kan Outlook. Outlook bevat ook de mogelijkheid om vergaderingen en reserve middelen te regelen, maar de web-only applicatie kan niet deze taken uit te voeren.

Digital Business Card Access

Outlook biedt de mogelijkheid om een ​​digitaal visitekaartje, die bekend staat als een vCard, die hecht aan een e-mail, zodat e-mailontvangers gegevens van de kaart withinin hun e-mail applicatie kan slaan. Outlook Web Access niet kunt u een vCard hechten aan uitgaande e-mails, maar je kunt vCard informatie.

Meerdere Toegang tot account

Outlook kunt u het opzetten van en toegang tot meerdere e-mailaccounts in de toepassing ervan, met inbegrip van Post Office Protocol en Internet Message Access Protocol. Outlook Web Access is alleen geschikt voor het openen van een e-mailaccount, de primaire rekening door een netwerkbeheerder via Microsoft Exchange of een andere e-mailserver in te stellen.

Externe Directory Access

Outlook Web Access kan geen externe directories en e-mailadres bestanden zoeken op de computer netwerken, servers en e-mailservers. Maar Outlook kunt zoeken en toegang krijgen tot de mappen. De Web-only applicatie kan ook geen e-mails die zijn toegang te krijgen in een 'archief' state - emails samengeperst en opgeslagen in een map op een computer of server.

Nieuwsgroep En Survey Access

U kunt geen toegang tot nieuwsgroepen met Outlook Web Access, zelfs als versie van Outlook op uw computer is ingesteld om nieuwsgroep berichten te ontvangen. Ook kan de web-only applicatie geen toegang tot enquêtes en formulieren die zijn gemaakt in Outlook, en verzonden via Microsoft Exchange of een andere e-mailserver aan particulieren.

E-mail Beperkingen

Bij het verzenden van e-mails via Outlook Web Access, kunt u de toepassing niet vertellen om een ​​bericht later te sturen, zoals je kunt binnen Outlook - de "Later" getimed vertraging optie. U kunt ook niet een verzonden bericht te roepen of gebruik van meerdere signature files binnen een bericht.