Hoe maak je Stuff Download Sneller

De belangrijkste factor die de snelheid van je download is uw internetverbinding. Als u gebruik maakt van een inbelverbinding, bereid zijn om een ​​lange tijd wachten, vooral als je probeert om een ​​groot bestand te downloaden. DSL verbindingen, anderzijds bieden relatief snellere download snelheid. Naast uw internetverbinding, er zijn een aantal andere methoden die u kunt downloaden dingen sneller te maken, ook.

instructies

1 Zorg ervoor dat u niet veel activiteit te doen op het internet tijdens het downloaden van een bestand. Kijk niet naar online films of blader video streaming websites terwijl het bestand te downloaden; andere online activiteiten te beperken uw download snelheid.

2 Sluit andere programma's verbonden met het internet. Je mag niet eens zeker zijn over het aantal programma's aangesloten op het internet. Als deze programma's downloaden van materiaal op hun eigen, zal je download langer duren. Hit "Ctrl" + "Alt" + "Del" om naar de Task Manager. Kijk voor onbekende toepassingen en processen en sluit ze door met de rechtermuisknop te klikken en "End Task" / u "Proces beëindigen."

3 Koppel uw draadloze internet-router, als je via een, en sluit uw modem aan op uw computer. Een heleboel keer, uw router kracht is zwakker dan uw werkelijke modem kracht.

4 Gebruik een download manager te versnellen en te beheren van uw downloads (zie bronnen).