Hoe te verwijderen & Fix Laptop Keys

Laptops zijn groot all-in-one mobiel computergebruik instrumenten, maar voor al hun compacte functionaliteit, zijn ze meestal meer moeilijk te herstellen als er iets misgaat. Een potentieel probleem met een laptop is dat de toetsen soms vallen, of word weggeduwd, zodat ze niet meer correct te zitten. Bij een normale computer, kan een toetsenbord eenvoudig worden ingeruild voor een ander, maar aangezien laptop toetsenborden in worden gebouwd, moet de sleutel zelf worden vastgesteld.

instructies

1 Verwijder het probleem toets. Als een toets op het toetsenbord niet gelijkmatig zit met de rest van de sleutels, de kans groot dat een deel van het mechanisme dat vergrendelt de sleutel op zijn plaats is af te komen. Om af te knallen een toets drukt op de toets, en druk uitoefenen op de onderkant van de toets met de duim, terwijl het pellen uit de top met de wijsvinger. Dit moet ertoe leiden dat de sleutel tot het afzetten van de plaats.

2 Isoleren en monteren de sleutel houder. Laptop sleutels bestaan ​​uit een sleutel dop, dat is het deel van de sleutel die u staking te typen, en een houder, bestaande uit twee in elkaar grijpende kleine stukjes plastic. Afhankelijk van hoe uw sleutel kwam uit, kan de houder nog worden bevestigd aan de sleutel dop, of aan het toetsenbord.
Als het aan het toetsenbord is aangesloten, laat het daar. Als het om de sleutel cap is aangesloten, gebruik dan een pincet om het pop los. De twee delen van de belangrijkste houder zal waarschijnlijk bij elkaar blijven, maar als ze los te komen, zorg ervoor dat ze weer in elkaar te zetten. Zetten ze samen moeten gewoon buigen een deel van de houder enigszins om te passen in kleine pinnen op het andere deel.

3 Installeer de sleutel houder terug op het toetsenbord. Als uw retainer niet van het toetsenbord gekomen en het is stevig op zijn plaats, deze stap overslaan. Anders moet u de sleutel retainer haak in een metalen behuizing op het toetsenbord, die waarschijnlijk zal bestaan ​​uit een paar kleine haken en twee andere punten waar de houder vastklikt.
Om het te installeren, haak de onderkant van de houder onder de metalen haken klik het bovenste deel op zijn plaats. Als je in de war over hoe het in zou moeten gaan, overwegen om uit een andere toets om te vergelijken. Als u te maken van een sleutel die normaal werkt, moet de sleutel houder aangesloten blijven op het toetsenbord.

4 Snap de sleutel dop er weer op. Zodra de sleutel retainer is ingesteld, druk op de toets dop naar beneden op de houder. Het moet klikken in plaats onder matige druk en zitten gelijk met de rest van de toetsen.

Hints

  • Forceer niets te hard bij het werken aan het herstellen van een sleutel. Slechts matig druk moet nodig zijn om dingen vastklikken. Wees vooral voorzichtig met het buigen van de metalen behuizing die de sleutel houder haken in.