Hoe kan ik een spreadsheet maken met Access

Hoe kan ik een spreadsheet maken met Access


Toegang en Excel werken samen in de Microsoft Office-suite. Informatie uit deze twee software-applicaties kunnen worden gedeeld door het gebruik van linking, import en export functies. Dit is nuttig omdat informatie kan worden gebruikt en gemanipuleerd zonder overgetypt. U kunt een spreadsheet maken met Access door de uitvoer van bestaande tabellen of queries. Excel Export functie kunt u de Access-gegevens gebruiken in de vertrouwde Excel-spreadsheet-formaat.

instructies

1 Open Access 2010. Klik op het tabblad "File", en selecteer "Open." Blader door uw bestanden, en zoek een bestaande Access-database. Klik op de database, en selecteer de "Open" knop. De database wordt geopend.

2 Dubbelklik op een tabel uit het navigatievenster. De tabel opent in de tabel informatiebladmening. Klik op "External Tools" op het lint, en selecteer "Export" in de "Export" groep.

3 Geef je mening over het pad en de Excel-bestandsindeling. Klik op 'OK'. Het bestand wordt gedownload om het bestand pad.

4 Open de spreadsheet door het openen van Excel 2010. Klik op het tabblad "File", en selecteer "Open." Blader door uw bestanden, en zoek de spreadsheet. Klik op de spreadsheet, en selecteer de "Open" knop. De spreadsheet wordt geopend.