Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database

Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database


Het omzetten van een Microsoft Word-lijst in een database is handig wanneer de lijst oorspronkelijk werd gemaakt voor een ander doel en u later wilt gebruiken of te recyclen van de bestaande informatie. Enkele veel voorkomende lijsten-to-database-conversies zijn onder meer hergebruik van inventarislijsten en marketing gegevens, zodat deze kunnen worden gesorteerd, gezocht en gemakkelijker gevonden. Het wegwerken van het overtypen van gegevens bespaart tijd en vermindert de toetsaanslag foutenpercentage tot nul. Leer hoe je met succes de lijsten te zetten in functionele gegevens en sla redundantie in het proces.

instructies

1 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database

Maak een lijst voor de conversie in Microsoft Word.

2 Selecteer "File", "Save As" en uw document te noemen. Selecteer "Platte tekst" als de "Opslaan als type".

3 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database

Selecteer "Windows" als de Text Encoding standaard. Check "Lijn invoegen Breaks". Houd de standaard vermelding voor "End With Lines" als CR en LF. Opslaan en uw document een naam geven en sluit het.

4 Open Microsoft Access en selecteer "File", "Nieuw" en "Blank Database". Next, de naam van uw bestand en selecteer "Create".

5 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database

Selecteer "Insert", "Table" in de werkbalk menu.

6 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database


Selecteer "Import Table" en klik op "OK".

7 Selecteer "tekstbestanden", zoals het bestand van Type.

8 Markeer het bestand en klik op "Import".

9 Vink de optie "Fixed Width" en dan de sample gegevens in het voorbeeldvenster weer te geven.

10 Klik op "Next" en, indien gewenst, aan te passen een nieuwe regel. Klik en sleep de lijn om het te verplaatsen; dubbelklikt u op de lijn om het te verwijderen; of klik op de lijn positie om een ​​breuklijn te creëren.

11 Klik op "Next" en selecteer de optie om de tafel te slaan in een "nieuwe tabel" en klik op 'Volgende'.

12 Ga naar de sectie Field Options en typ in de titel (s) in het vak "Field Name" (es) en uit de "geïndexeerde" drop-down lijst, selecteert u "Ja (geen dubbele)" - wat betekent "ja" te indexeren en "nee" om duplicaten; of "Ja (duplicaten OK)" - wat betekent "ja" tegen zowel indexering en duplicaten. Selecteer vervolgens "Text" als Data Type en klik vervolgens op "Next".

13 Selecteer de optie "Laat Access Suggestie primaire sleutel" of "Kies My Own Primary Key" of "Nee Primary Key" en vervolgens op "Next".

14 Wijzig de naam van uw tafel, indien gewenst. Klik vervolgens op "Gereed" en "OK".

15 Dubbelklik op de tafel om het te bekijken.

16 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database
17 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database
18 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database
19 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database
20 Hoe maak je een Microsoft Word List te zetten in een database

Hints

  • In stap 3, in geval van twijfel, vertrouwen hebben in de Windows Standard (die de ASCII-American Standard Code gebruikt voor informatie-uitwisseling) met betrekking tot het selecteren van de juiste tekst encoder. Onder de Lijn invoegen sectie, de eerste instelling voor "Eind Lijnen met" Breaks is "CR en LF", wat staat voor Carriage Return en Line Feed, respectievelijk. Het is de instelling die uw lijst met de juiste zet voor platte tekst conversie, zodat na elk item in de lijst, een harde return zal automatisch de tekst opmaken.