Hoe maak je een Wireless Optical Mouse Microsoft installeren

Hoe maak je een Wireless Optical Mouse Microsoft installeren


Een Microsoft draadloze optische muis biedt een hoge kwaliteit en precies richten, en komt op een prijs voor ieder budget. Het is een van de best verkopende toestellen op de markt, en wordt ondersteund door een vertrouwde naam. Een groot voordeel van een Microsoft draadloze optische muis niet alleen dat het verbetert uw computer ervaring, maar dat is snel te installeren.

instructies

1 Zet de computer aan en plaats de draadloze muis installatie-cd in het cd-station.

2 Wacht tot de cd automatisch wordt gestart. Als dit niet gebeurt, ga naar "Start" en vervolgens op "My Computer", klik rechts op de naam van de cd, en selecteer "Play".

3 Volg de instructies op het scherm voor het installeren van de software die bij uw muis is geleverd. Wanneer u klaar bent, start u de computer. Dit zal de software-installatie te voltooien.

4 Sluit u de computer opnieuw en installeer nieuwe batterijen in de muis.

5 Plaats de ontvanger in een USB-poort van de computer, en zet de computer weer aan. De muis is nu klaar voor gebruik.

Hints

  • De radiofrequenties van een optische muis kan een lichte interferentie met andere uitzendingen, zoals televisie en radios.These instructies zal werken voor alle modellen van de Wireless Microsoft Optical Mouse, met uitzondering van de Wireless Mobile Mouse 3000 Special Edition veroorzaken. (Als je de Mobile Mouse 3000 Special Edition, verwijzen wij u naar de handleiding van uw gebruiker.)
  • Als u een reis aan boord van vliegtuigen met uw draadloze muis, verwijder de batterijen, want zelfs met de muis uit de batterijen radio uitzenden frequency.Don't oude en nieuwe batterijen in de muis, omdat dit de prestaties zullen belemmeren.