Hoe kan ik problemen in een HP 3310 printer kunt oplossen?

Hoe kan ik problemen in een HP 3310 printer kunt oplossen?


De aankoop van een all-in-one printer, zoals de HP 3310 kan bespaart u een hoop geld in vergelijking met de kosten van de aanschaf van een aparte scanner, kopieerapparaat en printer. Met de mogelijkheid om veel voorkomende problemen op te lossen met de HP 3310 bespaart u nog meer geld, aangezien de kosten van professionele service heel hoog op deze kleine desktop-eenheden kunnen zijn. Als u veel voorkomende problemen op uw eigen kan repareren, kunt u de besparingen zak en houdt uw printer soepel.

instructies

Problemen met papierinvoer

1 Verwijder al het papier uit de papierlade en kijk in de printer. Verwijder eventueel vastgelopen papier uit de HP 3310 printer.

2 Kijk goed voor alle labels die kunnen worden geplakt in de printer. Steken labels is een groot probleem met desktop printers, en die labels kunnen losmaken van de lakens en vasthouden aan de binnenkant van de printer.

3 Vul de papierlade, maar slechts de helft weg. Wanneer de papierlade van de HP 3310 is te vol, het de neiging om meer dan één vel papier te grijpen op een moment. Dit kan frequente jam en vastlopen.

4 Stel de papiergeleider, zodat het goed tegen het papier aan beide zijden. Het papier mag niet worden geknepen, maar het moet goed passen in de lade.

Print kwaliteit

5 Open de voorzijde van de printer en wacht tot de inktpatronen om te verhuizen naar het centrum. Verwijder de inktpatronen en zet ze zo de metalen connectors ben je geconfronteerd.

6 Dompel een wattenstaafje in een glas warm water en voorzichtig uitstrijkje de metalen connectors om alle papieren stof en inkt te verwijderen. Doorgaan zwabberen de cartridge tot al het vuil wordt verwijderd.

7 Plaats de inktpatronen in de printer en sluit de voorklep. Stuur een testpagina naar de printer.

Geen antwoord

8 Meld u aan op uw computer en klik op de knop "Start". Kies 'Configuratiescherm' en dubbelklik op het pictogram "Administrative Tools".

9 Dubbelklik op het pictogram "Services" en scroll naar beneden om de optie "Print Services". Klik met de rechtermuisknop en kies "Start." Stuur uw taak naar de printer opnieuw.

10 Verwijder Plaats de printer-kabel aan beide uiteinden. Zorg ervoor dat de printerkabel goed is aangesloten. Als er nog steeds geen antwoord, moet de printer kabel worden vervangen.