Hoe om mensen naar lijst van uw vriend in Second Life

Een van de meest lonende delen van het behoren tot de Second Life virtuele wereld is het maken van vrienden. Aangezien de avatars slenteren rond een locatie en een praatje maken, kan je iemand in het bijzonder interessant of nuttig. Maar hoe doe je vinden deze persoon op een later tijdstip? Met je vriendschap lijst, kunt u zien of een vriend is aangemeld, regelen vergaderingen en naar feestjes. Volg deze stappen om uw lijst met vrienden op te bouwen.

instructies

1 Bezoek de Second Life startpagina en registreren als u dat nog niet hebt gedaan (zie bronnen hieronder). Download de "Second Life Client."

2 Voer Second Life door het groene Second Life-pictogram op het bureaublad en klik op "Connect". U vindt uw avatar in een openbare locatie, waarschijnlijk omringd door anderen.

3 Stel vragen aan andere avatars om een ​​praatje te beginnen. "Oude handen 'op Second Life zijn over het algemeen bereid om te helpen nieuwkomers.

4 Klik met de rechtermuisknop een avatar toe aan die nieuwe vriend toe te voegen aan je lijst. Selecteer "Vriend toevoegen" aan je lijst automatisch wordt bijgewerkt.

5 Voeg een vriend aan uw lijst op elk gewenst moment. Op de "Connect" pagina, open je lijst in "Friends". Selecteer 'Toevoegen' en typ de naam van uw vriend. Wanneer u deze actie uit te voeren, zal de andere persoon het bericht: ". Zo-en-zo [uw scherm naam] heeft je vriendschap aangeboden"

6 Praat met anderen over welke groepen waartoe ze behoren. U kunt in staat zijn om de groep van een vriend aan te sluiten.

7 Toestemming krijgen van je vriend om de mogelijkheid om hem of haar te vinden op een kaart en om objecten te delen toe te voegen. Selecteer deze keuzes onder de naam van die vriend op uw lijst.

Hints

  • Klik op een avatar naar profiel van een persoon te zien. Je kunt erachter te komen toen hij toetrad, welke activiteiten hij deelneemt aan en welke groepen hij behoort.
  • Geef je mening over de "Meet People" richtlijnen beschikbaar op de Second Life-website (zie bronnen hieronder).
  • Faceless virtuele vriendschap kan leuk zijn, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Er is geen manier om de real-life individu achter de avatar te controleren. Geef geen persoonlijke informatie.
  • Als iemand lastigvalt of schaduwen u, of dringt zich op jou op welke wijze dan contact op met de site-eigenaren. Second Life heeft gedragsregels en disciplinaire procedures om ze af te dwingen (zie bronnen hieronder).