Hoe om te controleren Zin Spacing in Word

Of u nu graag een of twee ruimten na uw zinnen in het Microsoft Word-document, kunt u Word instellen om automatisch te controleren uw afstand. Door uw afstand automatisch gecontroleerd, kunt u ervoor zorgen dat u in overeenstemming met uw straf afstand verblijft in uw gehele document. Lees verder om te leren hoe het opzetten van deze optie in Microsoft Word.

instructies

1 Open Microsoft Word. Start een nieuw, leeg document of een bestaand bestand dat afstand tussen de zinnen bevat.

2 Kies in het menu "Extra" en klik op het woord "Opties" het openstellen van de "Options" dialoogvenster.

3 Klik op het tabblad 'Spelling en grammatica', die in het "Opties" dialoogvenster om de Word-instellingen met betrekking tot de spelling en grammatica te geven.

4 Gebruik je muis te klikken op de knop 'Instellingen' op de "Opties" dialoogvenster om de "Grammar Settings" dialoogvenster te openen.

5 Selecteer het aantal spaties u liever hebben tussen de zinnen in het drop-down menu naast "Spaces vereist tussen de zinnen" in het hoofdstuk "noodzakelijke" van de "Grammar Settings" dialoogvenster. U kunt ervoor kiezen om één of twee ruimten gecontroleerd tussen zinnen of u kunt kiezen voor deze functie uit te schakelen.

6 Druk op de "OK" knop om de "Grammar Settings" dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar de "Options" dialoogvenster.

7 Klik op de knop "OK" opnieuw naar Word's "Opties" dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar uw Word-document. U ziet nu een groene golvende onderstreping onder elke zin tussenruimte die niet voldoet aan de voorkeur die u hebt ingesteld. U kunt met de rechtermuisknop op de groene golvende lijn naar de zin afstand te corrigeren.