Hoe te Emotion Icons invoegen

Hoe te Emotion Icons invoegen


Van grappig om droevige gezichten, emotie iconen zijn een unieke manier om jezelf te uiten in een e-mail, brief of instant bericht op uw computer. De pictogrammen, ook wel emoticons, zijn ingebouwd in een verscheidenheid aan programma's, waaronder Microsoft Office, instant messaging clients en zelfs het Windows-besturingssysteem. Emotie iconen zijn afbeeldingen en kan worden gekopieerd en geplakt in een grafische manipulatie programma. Invoegen van emoticons is niet een moeilijke taak. U hoeft niet te installeren of downloaden om het even wat.

instructies

Invoegen Emotion Icons - Microsoft producten

1 Open het Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint of andere Microsoft-toepassing door te klikken op het pictogram van het programma of door te klikken op "Start", "Alle programma's" en te klikken op de naam van het programma.

2 Open het document dat u wilt het pictogram van emotie te voegen in door te klikken op "File", "Open" en het navigeren naar het document dat u wilt. Dubbelklik op de naam van het document om het te openen. Of maak een nieuw document of e-mail door te klikken op "File", "Nieuw" en een leeg document of e-mailbericht selecteren.

3 Plaats de cursor in de locatie die u wilt het pictogram emotie plaatsen. Klik op "Insert" op de belangrijkste werkbalk van het programma. Klik op "Symbol." Het dialoogvenster Symbool wordt geopend.

4 Klik op het tabblad "Symbolen". Klik op de pijl omlaag naast het vak "Lettertype". Selecteer "Wingdings."

5 Ga naar de emotie pictogram dat u wilt. Dubbelklik op het pictogram om het in te voegen in uw document of e-mail. Klik op "Sluiten" als u klaar bent.

Invoegen Emotion Icons - Via Windows Character Map

6 Open het document dat u wilt het pictogram van emotie in te voegen. Plaats de cursor in de locatie die u wilt het pictogram emotie plaatsen.

7 Klik op "Start", "Uitvoeren." Typ "charmap.exe" in het vak "Open". Als u Windows Vista of 7, type "charmap.exe" in het vak "Zoeken starten".

8 Druk op "Enter" of "Return" op het toetsenbord van uw computer. De tekens hulpprogramma wordt geopend.

9 Klik op de pijl omlaag naast het vak "Lettertype". Selecteer "Wingdings." Ga naar de emotie pictogram dat u wilt. Dubbelklik op het pictogram. De emotie icoon zal verschijnen in het "Tekens om te kopiƫren" vak aan de onderkant van het dialoogvenster Speciale tekens.

10 Klik op de knop "Copy" naast de "Tekens Kopiƫren" box. Overschakelen naar uw document of e-mail. Druk op de "CTRL" toetsen "V" samen op het toetsenbord van uw computer naar het pictogram van emotie invoegen in uw document of e-mail.

Laat de tekens dialoogvenster geopend, als je wilt, of klik op de "X" in de rechterbovenhoek om het venster te sluiten.

Invoegen Emotion Icons - Instant Message Clients & Forums

11 Open het chatprogramma of forum website die u wilt een emotie pictogram in te voegen.

12 Klik op de binnenkant van de instant message of forum message box.

13 Klik op "Emoticon" knop de emotie pictogram op de instant message of hoofdwerkbalk forum. button De emotie icoon zal een symbool, meestal een smiley gezicht. De emotie icoon selectie wordt geopend.

14 Ga naar de emotie pictogram dat u wilt. Klik op het icoon om deze in te voegen in het chatbericht of forum message box.

Hints

  • Bij gebruik van Microsoft Outlook, moet u Word geselecteerd als uw e-editor en uw boodschap formatteren moet worden ingesteld op "RTF" of "HTML" voordat je emotie iconen kunnen invoegen in uw e-mails. Om deze instellingen te selecteren, opent u Outlook. Klik op 'Extra', 'Opties'. Klik op het tabblad "Mail Format". Klik op het selectievakje naast "Gebruik Microsoft Word om e-mailberichten bewerken." Klik op de pijl naast 'Verzenden in dit bericht formaat. " Selecteer "HTML" of "Microsoft Outlook Rich Text." Klik op "Apply", "OK."