WordPress Widget voor een tekst handtekening toevoegen aan elk bericht

WordPress Widget voor een tekst handtekening toevoegen aan elk bericht


een plugin voor ondertekening widgets toevoegen aan uw WordPress site is een geweldige manier om te helpen identificeren die schreef die items en artikelen blog. Een aantal automatische handtekening inbrengen plugins zijn beschikbaar op de WordPress Plugin Directory, waarvan de meeste werken op dezelfde manier en soortgelijke customization opties en functies. Van deze handtekening plugins, TinyMCE Signature, WordPress Signature, WP Post ondertekening en WordPress Signaturer behoren tot de meest populaire.

TinyMCE Signature

TinyMCE Signature is een plugin waarmee je een handtekening widget toe te voegen aan elk van uw WordPress berichten. Het maakt gebruik van de populaire TinyMCE tekstverwerker, zodat u uw handtekening aan te passen met verschillende lettertypes en afbeeldingen. TinyMCE Signature geeft u de mogelijkheid om uw handtekening weer te geven op alle berichten en alle pagina's of alleen op bepaalde berichten en pagina. Alle maatwerk wordt afgehandeld door het dashboard WordPress. De TinyMCE Signature plugin vereist WordPress 2.8 of hoger en is compatibel met versies tot en met WordPress 3.0.5.

WordPress Signature

Net als TinyMCE Signature, WordPress Signature kunt u een op maat gemaakte widget met uw handtekening aan uw WordPress berichten. Standaard, lokaliseert uw handtekening op de bodem van uw berichten. Locatie is niet klantgericht, vanaf het moment van publicatie. Echter, de inhoud en de lay-out van de handtekening zelf is volledig aanpasbaar via HTML. WordPress handtekening vereist WordPress 2.5.1 of hoger en is compatibel met versies tot en met WordPress 3.1.4.

WP Post ondertekening

Op veel WordPress-powered sites, zul je verschillende beheerders en gebruikers het plaatsen van artikelen en blog invoer. WP Post ondertekening kunt u aangepaste handtekeningen ingesteld voor elke gebruiker. Het heeft ook ondersteuning voor WordPress vairables zoals bloginfo_name, POST_TITLE, bloginfo_url en post_link, die allemaal kunnen worden vormgegeven en toegevoegd aan je handtekening. WP Post ondertekening vereist WordPress 3.0 of hoger en is compatibel met versies tot en met WordPress 3.1.4.

WordPress Signaturer

WordPress Signaturer is nog een andere plug-in waarmee u aangepaste handtekeningen invoegen in uw WordPress berichten en widgets. Een keurige eigenschap heeft dat veel andere handtekening plugins niet wil zeggen automatische RSS feed transformatie. Voeg eenvoudig een regel tekst tussen twee hash-tags in uw handtekening en WordPress Signaturer zet automatisch de tekst een link naar uw blog RSS feed. WordPress Signaturer vereist WordPress 2.8 of hoger en is compatibel met versies tot en met WordPress 2.8.4.