Hoe maak je een foto Twitter

Hoe maak je een foto Twitter


Twitter laat de snelle uitwisseling van informatie, conversatie en visuele elementen van onze wereld met een druk op de knop. Soms is een beeld is een efficiënt middel om te communiceren, gezien de beperkte boodschap ruimte van slechts 140 tekens per tweet. Twitter is niet direct het uploaden van afbeeldingen laten via hun interface. Een toepassing van derden ontwikkeld door individuele programmeurs moet worden gebruikt om beelden rechtstreeks naar uw Twitter-feed te verzenden met behulp van uw computer, smartphone of e-mailaccount.

instructies

1 Meld u aan bij uw Twitter-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u niet beschikt over een Twitter-account hebt, moet u deze eerst maken voordat het account voor het uploaden van uw foto's.

2 Ga naar een toepassing van derden site die gespecialiseerd is in foto's aan te sluiten op Twitter. Een verscheidenheid van deze programma's bestaan, dus zorg ervoor dat degene die past bij uw doelen te kiezen. Bijvoorbeeld, als u foto's op Twitter te uploaden met een mobiele telefoon of smartphone, zorg ervoor dat de service die u kiest biedt deze optie. Een paar populaire sites zijn Twitpic.com, yFrog.com en Pikchur.com.

3 Maak een gebruikersaccount met de gekozen toepassing van derden. Het proces moet zeer ongecompliceerd en eenvoudig voor elk programma. Bijvoorbeeld, als het creëren van een Twit Pic-account, ga gewoon naar de homepage en selecteer het creëren van een nieuwe account link aan de bovenkant van de pagina. Een vergunning pagina voor Twitter zal verschijnen en u zult uw Twitter gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, en druk op de "inschrijven" knop.

4 Ga naar uw startpagina in de toepassing van derden die u hebt geselecteerd en druk op de upload foto knop. Dit zal variëren op basis van uw programma, maar moet duidelijk worden weergegeven op de homepage. Twit Pic plaatst een grote blauwe upload knop aan de bovenkant van het scherm om foto's toe te voegen aan uw account.

5 de foto met behulp van de interface van het programma uploaden. De meeste programma's zullen toegang krijgen tot uw computer met behulp van een "Browse" knop, en u vragen om de foto te vinden en upload het beeldbestand. Voer uw tweet in de message box op dit scherm ook, wat aangeeft wat het beeld is over.

6 Selecteer voorkeuren voor de behandeling van het dossier, zoals de "post op Twitter-account" of "bevatten locatiegegevens" met behulp van de selectievakjes in verband met de afbeelding uploaden. Dit zal ook afhankelijk van uw programma.

7 Voeg de foto aan uw account door te drukken op de knop uploaden en het programma moet automatisch uploaden en post de foto om je Twitter-account.

Hints

  • Zorg ervoor dat het beeld is klein en geoptimaliseerd voor digitaal gebruik. Sommige programma's worden automatisch re-size een grotere afbeelding of zal geen toegang tot een groot bestand.
  • Als afbeeldingen verzenden naar Twitter is een prioriteit of dagelijkse gebeurtenis, moet u kijken naar een smartphone optie of applicatie die helpt bij het stroomlijnen van het proces. Afhankelijk van uw telefoon, kunt u de aanschaf of toepassingen die automatisch afbeeldingen rechtstreeks naar Twitter zal verzenden terug zodra ze zijn genomen te installeren.
  • Wees bewust dat Twitter is een publiek platform en iedereen, met inbegrip van professionele contacten, werkgevers of toekomstige werkgevers, krijgt toegang tot deze afbeeldingen zonder toestemming. Gebruik geen foto's die niet geschikt is voor een openbare online ruimte zijn te plaatsen.