Hoe te activeren WinZip

WinZip is een bestand compressie-programma dat gebruikers in staat om "zip" files laat in archieven die aanzienlijk kleinere bestanden dan de oorspronkelijke bestanden. Als u WinZip direct vanaf de WinZip website te kopen, is een registratie code via e-mail die het mogelijk maakt de software zodra deze is geïnstalleerd worden gebruikt om u toegestuurd. Als u het programma van een derde partij retailer gekocht, maar je moet een activeringscode gebruiken voor het activeren en registreren van de software.

instructies

1 Start het WinZip-programma. Een scherm verschijnt, u eraan te herinneren om uw product te registreren en geven u de mogelijkheid om uw naam en registratie-informatie in te voeren.

2 Voer uw naam, waar wordt gevraagd. Voer de activeringscode die bij uw WinZip installatie-cd of in de activatie informatie een e-mail die u heeft ontvangen wanneer u het product hebt gekocht kwam. Klik op het "Register" knop.

3 Voer alle benodigde gegevens wanneer het scherm WinZip Activering Informatie verschijnt. Dit scherm verzamelt de informatie die WinZip Computing nodig heeft om goed te registreren en uw software te activeren.

4 Klik op de knop "OK" om uw informatie in te dienen. De WinZip software zal uw gegevens om WinZip Computing activering server verzenden, het registreren van uw software met het bedrijf en de ontvangst van een registratienummer dat het zal gebruiken om uw exemplaar van WinZip te activeren.

5 Controleer het e-mailadres dat u hebt ingevoerd bij het activeren van uw exemplaar van WinZip. Een kopie van de registratie-informatie zal naar u worden verzonden, met inbegrip van het registratienummer, dat werd gebruikt om uw software te activeren. Als u WinZip opnieuw in de toekomst gebruik maken van het registratienummer in plaats van de activeringscode.

Hints

  • Als u WinZip rechtstreeks van WinZip Computing gekocht en je hebt een registratie code, als daarom wordt gevraagd op de registratiepagina herinnering pagina, voert u uw naam als deze in uw registratie e-mail en uw registratie code. Klik op de "Registreren" knop om de registratie te voltooien en de software te activeren.