Hoe kan ik MP4 bestanden af ​​te spelen op een CD-speler

Hoe kan ik MP4 bestanden af ​​te spelen op een CD-speler


Het spelen MP4-bestanden in een standaard cd-speler vereist dat het branden van de MP4-bestanden naar audio-cd-indeling. Toch zullen veel nieuwere modellen van cd-spelers rechtstreeks MP4-bestanden af ​​te spelen zonder het gebruik van een echte CD. Sommige spelers zijn uitgerust met USB-poorten, zodat u kunt gewoon plug and play van de MP4-bestanden van de plaats waar ze zijn opgeslagen, zoals een flash drive. Er zijn ook mensen met een aux-ingangen, zodat je MP4 en andere audio-bestanden kan afspelen met behulp van uw mobiele telefoon of draagbare mediaspeler.

instructies

Het spelen MP4-bestanden met behulp van een standaard CD-speler

1 Open uw MP4-bestanden op een cd of dvd branden van software-applicatie om een ​​audio-cd kopiëren branden. Vanwege hun meer praktische gebruik en de mogelijkheden voor het branden van cd's en dvd's, de meeste mensen maken gebruik van het branden van dvd's in plaats van het branden van cd's. Echter, beide over het algemeen dezelfde schijven brandt eisen. U kunt ook kiezen voor een audioweergave toepassing, omdat veel van hen hebben het branden van cd functies ook. iTunes is een van de meest populaire programma's gebruikt voor dit doel.

2 Schik uw MP4-bestanden op basis van de volgorde waarin u wilt dat ze worden afgespeeld door de CD-speler. Afhankelijk van het programma dat u gebruikt, kunt u de drag-and-drop-functionaliteit te gebruiken of klik op de pijlen omhoog en omlaag dienovereenkomstig.

3 Druk op de CD-optie audio in uw brandende programma en het branden instellingen die u wilt gebruiken voor de CD te configureren. Hoewel de instellingen kunnen verschillen van het ene programma naar het andere, de basisinstellingen die in elk programma zijn onder andere: uw favoriete audio-cd-naam, het aantal schijven dat u wilt branden en het schrijven snelheid die u wilt gebruiken voor het brandproces.

4 Klik op de "Burn" of "Record" knop naar het begin van het brandproces te bevestigen. De naam van de knop is afhankelijk van het gebruikte programma.

Het spelen MP4-bestanden met behulp van een CD-speler USB-poort

5 Kopieer uw MP4-bestanden op een USB flash drive. Na het afronden van het proces, de stekker uit uw computer.

6 Steek de stick in de USB-poort van uw cd-speler en wacht voor de speler om het externe apparaat te herkennen.

7 Selecteer de MP4-bestanden die u wilt afspelen en druk op de knop "Play". Afhankelijk van de CD-speler fabrikant, het model en de functies, kan je ook gevraagd worden om extra knoppen, zoals het veranderen van het spel programma van "Audio CD" te drukken "USB." Sommigen kunnen "Autoplay" functionaliteit.

Het spelen MP4-bestanden met behulp van de hulpingangsbron een CD-speler

8 Kopieer uw MP4-bestanden naar uw mobiele telefoon of draagbare mediaspeler zoals de iPhone, iPod of MP4-speler. Na het afronden van het proces, de stekker uit uw computer.

9 Sluit uw mobiele telefoon of draagbare mediaspeler op uw cd-speler via de extra kabel en wacht voor de speler om het externe apparaat te herkennen.

10 Kijk eens rond op de MP4-bestanden die u van plan bent om te spelen, druk op de knop "Play" van uw mobiele telefoon of draagbare mediaspeler.