Hoe vindt u het model van een Dell Dimension E521

Als u eigenaar van een desktop computer, is het belangrijk om precies te weten welk model je hebt. Als u ooit nodig om ondersteuning of download drivers van de fabrikant te krijgen, zal dat het eerste stukje van de informatie die je nodig hebt om te voorzien zijn. Op een Dell Dimension E521, kun je erachter komen het modelnummer in meer dan één manier. Het zal worden afgedrukt op de voorkant van de computer, die beschikbaar zijn via de opdrachtregel en met de alfanumerieke code genaamd de service tag online beschikbaar.

instructies

1 Kijk naar de voorkant van de toren uw Dell Dimension's. Gedrukt in witte letters langs de bovenkant voorkant van de behuizing vindt u de woorden te vinden "Dell Dimension E521." Dit is het modelnummer van uw computer.

2 Klik op "Start" van uw Windows-bureaublad en typ "cmd" zonder aanhalingstekens in de zoekbalk. Klik op "CMD" uit de lijst van resultaten. Typ "wmic csproduct krijgen vendor, naam, identifyingnumber" zonder aanhalingstekens en druk op "Enter." De geretourneerde reactie zal uw modelnummer, Dell Dimension E521, en de service tag lijst.

3 Kijk op de achterkant van de toren van de computer. Er zal een kleine sticker met een dienst tag geschreven zijn. De service tag is een zeven-cijferige alfanumerieke code die uw computer identificeert naar Dell. Bezoek de Dell Support pagina online en klik op "Hier Beginnen" onder Ondersteuning voor thuisgebruikers. Klik op "Drivers en downloads" en klik op "Voer een tag." Typ de zeven-cijferige code van uw computer en klik op 'Go'. De pagina die wordt geladen modelnummer van uw computer, Dimension E521 zal een lijst, aan de bovenkant van de pagina.

Hints

  • Noteer uw modelnummer en service tag en houd ze bij de hand. Dit zal het krijgen van steun veel gemakkelijker in de toekomst te maken.