Hoe te verwijderen Surf History

Surfen op het internet opent een wereld van informatie en entertainment naar een computer gebruiker. De computer registreert ook een geschiedenis van elke website de gebruiker bezoekt en winkels die informatie in een map die iedereen met een kennis van webbrowsers snel toegang tot en beoordeling. Voor personen die privacy willen na hun web-sessie, te weten hoe te verwijderen de branding geschiedenis zal helpen zorgen voor hun sporen van Internet kan niet worden gevolgd. Dit is vooral van belang bij gebruik van een openbare computer, zoals een terminal in een bibliotheek, om persoonlijke informatie te voorkomen niet opgeslagen op de computer.

instructies

1 Open de Internet web-browser en klik op het tabblad 'Extra' aan de bovenkant van het scherm.

2 Klik op "Internet-opties" in het drop-down menu op een Windows-platform en kies het tabblad 'Algemeen' boven aan het nieuwe venster dat verschijnt. Klik op "Clear Private Data" als u gebruik maakt van een Mac.

3 Klik op de knop "Verwijderen" onder "Browsing History."

4 Plaats een vinkje in elk vak op de lijst van punten die moeten worden verwijderd door te klikken op elk vak met de muis. Dit zal ervoor zorgen dat alle sporen van het surfen geschiedenis schoon geveegd, inclusief wachtwoorden, de namen van bezochte websites, tijdelijke internetbestanden en cookies, die korte lijnen code die websites te plaatsen op een computer om te helpen de pagina's sneller en ook geladen zijn bezoeken aan de gebruiker om een ​​website te volgen.

5 Klik op 'Verwijderen'. Het kan enkele minuten duren voordat de computer naar het surfen geschiedenis te wissen, afhankelijk van de lengte van de zitting en het aantal bezochte sites.

Hints

  • Onder "Browsing History," klik "Settings" om het aantal dagen dat de surfen geschiedenis wordt opgeslagen op de computer te veranderen.
  • Klik op het vakje "Browsegeschiedenis verwijderen op Exit" om te surfen geschiedenis te verwijderen elke keer dat de browser op de computer is gesloten.