Compaq Presario R3000 Memory Specificaties

Compaq Presario R3000 Memory Specificaties


De Compaq Presario R3000 is een laptop computer met een Pentium 4 processor, 15,4-inch scherm en 30 GB harde schijf. Hoewel het begrijpen van deze hardware specificaties is belangrijk, een van de belangrijkste aspecten van een computer is de hoeveelheid systeemgeheugen en de uitbreidbaarheid. Leer de Compaq Presario R3000 geheugen specificaties om een ​​beter idee van wat voor soort software het notebook kan worden uitgevoerd en welk type geheugen het gebruikt te krijgen.

geïnstalleerd geheugen

De Compaq Presario R3000 notebook wordt geleverd met 256 megabyte (MB) RAM-geheugen. Dit is voldoende geheugen voor basisvaardigheden op de computer taken, zoals surfen op het web en tekstverwerking, maar is niet geschikt voor meer geavanceerde taken zoals videobewerking of gaming.

geheugen

De Presario R3000 maakt gebruik van DDR SDRAM op 333 megahertz (MHz). Merk op dat DDR SDRAM computers werken met geheugenmodules van ieder toerental, maar niet met andere typen geheugen, zoals DDR2. Bovendien kan het geheugen niet sneller dan de langzaamste module geïnstalleerd werking; geheugensnelheid in dit systeem zal nooit hoger zijn dan 333 MHz.

maximum Memory

Zoals bijna alle notebooks, de R3000 heeft twee geheugenslots. U kunt het even welke grootte geheugenmodule te installeren tot 1024 MB in het tweede geheugenslot, voor een totaal van 1280 MB RAM. Het systeem is niet in staat om meer geheugen te herkennen dan dit.