Hoe naar de Prullenbak in Windows herstellen

Hoe naar de Prullenbak in Windows herstellen


De Prullenbak, net als de meeste andere pictogrammen op het bureaublad, kan het bureaublad van Windows verwijderd als u Windows Vista of 7 Daarnaast is het mogelijk om dit te doen in Windows XP met behulp van een add-on programma zoals Microsoft TweakUI. Sommige gebruikers kunnen ervoor kiezen om dit te doen voor een strakke no-icoon verschijning aan het bureaublad van Windows. Echter, dit kan leiden tot een onaangename verrassing als je niet langer een manier om toegang te krijgen tot de Prullenbak en de harde schijf begint te vullen als gevolg van de bestanden die vastzitten in het. Herstel de prullenbak om het bureaublad van Windows om jezelf de mogelijkheid om het legen van uw verwijderde bestanden te geven.

instructies

Windows Vista en 7

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op "Personaliseer."

2 Klik op het tabblad "Desktop", klik vervolgens op de "Customize Desktop" knop.

3 Klik op de "Change Bureaubladpictogrammen" taak aan de linkerkant van het venster.

4 Plaats een vinkje in het vakje "Recycle Bin" en klik op "OK." De Recycle Bin zal opnieuw worden weergegeven op het bureaublad.

Windows XP

5 Klik op "Start" en vervolgens op "Run" om de "Run" dialoogvenster weer te geven. Type "regedit" (zonder aanhalingstekens) in het vak en druk op "Enter." De Register-editor verschijnt.

6 Gebruik de map boom aan de linkerkant van het venster om naar "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion", "Explorer", "HideDesktopIcons" en navigeren "NewStartPanel." Klik op de "NewStartPanel" map.

7 Dubbelklik op de waarde van het label "{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}" aan de rechterkant van het venster.

8 Verander het nummer weergegeven in het vak "Value Data" van "1" naar "0"

9 Klik op "OK" en sluit de Register-editor. Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten voordat het pictogram Prullenbak wordt weergegeven.

Hints

  • Als u een hulpprogramma gebruikt, zoals TweakUI naar het pictogram Prullenbak te verwijderen in Windows XP, kan dat programma het register wijziging in dit artikel beschreven overschrijven. Reverse de verandering die u in het hulpprogramma om dit te voorkomen.