Inleiding tot Microsoft Excel Basic

Inleiding tot Microsoft Excel Basic


Microsoft Excel is een onderdeel van de Microsoft Office productiviteit suite. Het uitgebreide tools die door Excel kan de gebruiker spreadsheets maken, berekenen formules en creëren graphics om de gegevens te ondersteunen. Het is een veel gebruikt door particulieren en bedrijven om alles van persoonlijke financiën te financials voor jaarverslagen technische en statistische gegevens te begrijpen. Voorafgaand aan het begrijpen van de geavanceerde functies van Excel te bieden heeft, is het relevant dat de basics zijn begrepen.

spreadsheets

Microsoft Excel bevat spreadsheets. Het standaard aantal spreadsheets in elke werkmap is drie. Echter, meer kunnen worden toegevoegd als dat nodig is. Ze kunnen worden toegevoegd door rechts te klikken op de naam van het werkblad in het tabblad, dan zal het "Insert", "werkblad." Elke spreadsheet bevat duizenden cellen die worden gesorteerd in kolommen en rijen. Cellen kunnen worden aangepast aan grote aantallen en zelfs tekst tegemoet te komen. Om de cel te vergroten of verkleinen, pak de rij of kolom kop en dienovereenkomstig te bewegen de lijn. Binnen elke cel is de mogelijkheid om een ​​formule te voegen. De formules zijn al ingebouwd in Excel. Ze variëren van zeer eenvoudige formules om technische en wetenschappelijke formules. Normaliter formules die verscheidene iteraties nodig om tot een antwoord vereisen slechts één stap in Excel. Om toegang te krijgen tot de lijst met formules beschikbaar in Excel, klikt u op de "fx" knop.

Grafieken & grafieken

Een andere praktische eigenschap van Excel is de mogelijkheid om tabellen en grafieken te maken. De aard van de kaarten beschikbaar zijn: bar, kolom, taart, lijn en vlak. De grafieken beschikbaar zijn: scatter, voorraad, oppervlakte, donut, bel en radar. De informatie in de hele spreadsheet kan visueel worden gepresenteerd binnen de spreadsheet. Excel biedt 'wizards' die de gebruiker stap handleiding voor stap door het creëren van een diagram of grafiek. Kenmerken van de tabellen en grafieken kunnen worden aangepast aan de gepresenteerde informatie aan te passen. De informatie wordt gebruikt om het diagram of grafiek te maken is gekoppeld aan de tabel die de ruwe gegevens bevat. Wanneer de ruwe data wordt bijgewerkt, de grafiek werkt dienovereenkomstig.

opmaak

Excel staat voor formatteren. Getallen kunnen worden opgemaakt als valuta, percentages en zelfs telefoon en sofi-nummers. In de nieuwere versies van Excel, kan een aantal worden omgezet naar een breuk. Tegelijkertijd kunnen complete cellen worden opgemaakt. achtergrond van de cel kan een andere kleur gemarkeerd en de inhoud van de cel kan gespecialiseerde opmaak hebben. Nog verder, kan de cel opmaak afhankelijk van de resultaten van de formule van de cel zijn. Er zijn knoppen in de werkbalk van Excel dat het formatteren van de cellen snel en eenvoudig te maken.