Hoe de Play tijd te verlengen voor Windows Startup Sound

Hoe de Play tijd te verlengen voor Windows Startup Sound


Het Windows-opstartgeluid dient een specifiek doel. Terwijl sommige gebruikers niet veel aandacht besteden aan het geluid, anderen zijn afhankelijk van deze hoorbaar cue. Als uw computer duurt lang om op te starten, hoeft u niet te zitten en staren naar het scherm totdat het tot leven komt. De Windows Startup audio cue zal u laten weten wanneer de computer is up and running. Helaas, het geluid is relatief kort, dus het gunstig voor de afspeeltijd van het Windows-opstartgeluid uit te breiden, waardoor u een langere kans om de cue te horen zijn.

instructies

1 Klik op het menu "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm.

2 Klik op 'Configuratiescherm'. Een nieuw venster wordt geopend.

3 Klik op "Hardware en geluiden." Nieuwe opties zal verschijnen.

4 Klik op "Geluid." Een nieuw venster wordt geopend.

5 Klik op het tabblad "Geluiden" aan de bovenkant van het venster Geluid. Een lijst van Windows acties en de bijbehorende audio signalen zal verschijnen.

6 Blader door de lijst en klik op "Windows Logon." Dit komt overeen met het geluid dat speelt wanneer u Windows start en meld u aan.

7 Klik op het pijltje dat luidt: "Windows Logon Sound.wav." Dit zal een lijst van andere standaard Windows geluiden openen. Selecteer een langere geluid te spelen bij het opstarten van de lijst. Om het volume en de duur van het geluidsbestand te testen, klikt u op "Test." U kunt ook klikken op "Browse" om een ​​aangepast dossier te spelen bij het opstarten te selecteren. U kunt vrijwel elk geluidsbestand beschikbaar te selecteren op uw computer te spelen bij het opstarten; gewoon in gedachten houden dat alle bestanden afspelen langer dan 5 of 10 seconden mogelijk zal vertragen van uw systeem opstarten.

8 Klik op "OK" als u klaar bent met het bewerken van het opstartgeluid bestand.