Hoe kan ik toevoegen Facebook Reacties op BloggerOp het moment van publicatie, Facebook heeft meer abonnees dan de Verenigde Staten heeft de burgers. Het sociale netwerk beslaat grenzen van leeftijd, ras, taal en cultuur om mensen te verenigen over de hele wereld in een sociale omgeving. In een reactie is een belangrijk kenmerk van Facebook, zodat gebruikers op te merken over elkaars statussen om de interactie te bevorderen. Met de Facebook Developer gereedschap, kunt u toevoegen aan de krachtige Facebook commentaar en smaak beschikt direct in uw Blogger gehoste blog. Door dit te doen zal de massa's van mensen die al gebruik van Facebook gebruiken om te communiceren met uw blog inhoud.

instructies

1 Log in op Facebook met de account die u wilt de reacties op uw blog beheren. Blader naar Developers.Facebook.com/setup~~V op de reactiefeed van applicatie voor uw blog te maken.

2 Geef de naam van uw blog in het eerste vak en voer de URL van uw blog in de tweede box. Zorg ervoor dat u de volledige URL in te voeren met het teken "/" aan het eind; anders, zal de applicatie niet te maken. Kies een taal uit de drop-down menu en klik op "Create Application."

3 Kopieer of noteer het nummer van de aanvraag die door Facebook.

4 Kopieer de volgende HTML-code:

<B: if cond = 'data: blog.pageType == "post" ">

&lt;div id='fb-root'/>

<Script>

window.fbAsyncInit = function () {

FB.init ({appId: 'applicationID', de status: true, koekje: true,

xfbml: true});

};

(Function () {

var e = document.createElement ( 'script'); e.async = true;

e.src = document.location.protocol +

'//connect.facebook.net/en_US/all.js;

e.async = true;

document.getElementById ( 'fb-root') appendChild (e).;

} ());

</ Script>

<Fb: opmerkingen />

</ B: if>

&lt;div style='clear: both;'/> &lt;!-- clear for photos floats -->

& Lt; / div>

& Lt; b: als 'data: post.hasJumpLink' cond =>

& Lt; div class = 'jump-link>

& Lt; a expr: href = 'data: post.URL + & quot; # meer & quot;' expr: title = 'data: post.title'> & lt; data: post.jumpText /> & lt; / a>

& Lt; / div>

& Lt; / b: if>

5 Meld u aan bij uw Blogger-account bij Blogger.com. Selecteer de blog die u wilt bewerken, en klik vervolgens op het tabblad "Design". Klik op de link "Edit HTML", gevolgd door "Openen Widget Templates." Vind "<data: post.body />" en plak de HTML-code eronder. Verander "applicationID" in de HTML-code om de Facebook Developer Application ID nummer gegeven. Klik op 'Sjabloon opslaan. "

6 Klik op "Instellingen", gevolgd door "Opmerkingen." Kies ervoor om "verbergen" de Blogger-reacties. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op 'Instellingen opslaan. "

7 Klik op de "View Blog" link naar uw blog te zien, en klik vervolgens op de titel van een bericht. Scroll naar de onderkant van de paal, en de Facebook-commentaar vak zal er zijn. Klik op de "Beheer opmerkingen" link onder het vak aan de instellingen aan te passen voor uw blog.

Hints

  • Je kunt geen gebruik maken van zowel Facebook opmerkingen en Blogger reacties op hetzelfde moment. Blogger opmerkingen zullen worden verborgen, maar niet verwijderd. Als je de Facebook-commentaar vak code verwijdert, kunt u weer inschakelen Blogger-reacties.
  • Dien uw commentaar vak bij Facebook.com/Developers.