Zelfgemaakte antennes voor draadloze communicatie

Zelfgemaakte antennes voor draadloze communicatie


Een draadloze antenne is ontworpen om signalen afkomstig van een Wi-Fi-zender te ontvangen. Een zelfgemaakte draadloze antenne in staat om het signaal te versterken zal zijn wanneer verbonden met een Wi-Fi ontvanger, bijvoorbeeld een Wi-Fi-kaart in aa laptop. U zult een paar hardware en elektronische benodigdheden en een aantal tools nodig hebben. Uw zelfgemaakte draadloze antenne kost je heel weinig te maken en zal zo goed werkt als een gekocht bij een elektronicawinkel of computerwinkel.

instructies

1 Leg een vel krant op een tafel. Stand van de lege koffie blik op de krant met de open zijde naar boven.

2 Meet 2-1 / 2 inch vanaf de onderkant van de lege koffiekan. Hamer een spijker in de zijkant op de 2-1 / 2 inch mark. Verwijder de nagel.

3 Strip een halve inch van de isolatie van het uiteinde van de vlecht draadloze antenne adapter bedrade uiteinde met de draad strippers.

4 Soldeer het einde van de koperdraad aan de centrumdraad aan het einde van de vlecht draadloze antenne adapter. Laat het soldeer afkoelen gedurende één minuut.

5 Plaats de koperdraad in het gat in de zijkant van de lege koffiekan.

6 Soldeer de buitenmantel rond de centrumdraad aan het einde van de vlecht draadloze antenne aan op de zijkant van de lege koffiekan. Laat het soldeer afkoelen gedurende één minuut.

7 Leg een strook plakband over het gat.

8 Snijd een een inch vierkant uit het schroot karton met het mes. Een gat in het midden van een vierkante inch van het lemmet van het mes.

9 Duw de koperdraad door het gat in een vierkante inch karton.

10 Tape de zijkanten van een vierkante inch karton aan de binnenzijde van de lege kan koffie met stroken plakband.

11 Steek de stekker van de Pigtail draadloze antenne-adapter in de aansluiting van een Wi-Fi ontvanger, bijvoorbeeld een Wi-Fi-kaart in een laptop.

Hints

  • Richten de zelfgemaakte draadloze antenne in de richting van de Wi-Fi-zender kan de signaalsterkte te verhogen.