Hoe kan ik Windows en Internet Explorer oplossen

Hoe kan ik Windows en Internet Explorer oplossen


Ondanks de recente vooruitgang in de computer-toepassingen en technologie, zijn er nog steeds een aantal bugs, glitches en fouten die betrekking hebben op verschillende versies van het besturingssysteem Microsoft Windows en Microsoft Internet Explorer webbrowser die het oplossen van problemen zal vereisen van tijd tot tijd. In sommige gevallen kan methoden voor probleemoplossing niet meer inhouden dan alleen het computersysteem opnieuw op te starten, terwijl andere omstandigheden kunnen bellen voor meer betrokken procedures. Ongeacht het type van het probleem dat zich voordoet, een back-up van belangrijke gegevens en bestanden voordat u een procedure voor het oplossen van problemen is een echte aanrader.

instructies

Algemene problemen oplossen

1 Herstart de getroffen computer. Druk op de knop "Start" op de Microsoft Windows-taakbalk en selecteer de "Restart" optie op het menu. Als het systeem is bevroren of u geen toegang tot Windows taakbalk om een ​​doorstart te voeren, handmatig de computer opnieuw door te drukken en de uit-knop ingedrukt te houden tot de computer. Vele malen, gewoon de computer opnieuw op te starten om updates te installeren of om gewoon te vernieuwen het systeem zal genoeg zijn om een ​​probleem te verhelpen.

2 Ren Windows Update om alle noodzakelijke updates van het systeem te installeren. Vaak kunnen storingen en fouten worden opgelost door het installeren van updates voor essentiële Windows-systemen en programma's. Om updates te installeren, klik op de knop "Start" op de taakbalk en selecteer Internet Explorer. Eenmaal in Internet Explorer, klikt u op de knop "Tools" in het menu en klik op de selectie "Windows Update." Start de Windows Update-proces en volg de instructies van het programma.

3 Selecteer het tabblad "Help" op de menubalk. In zowel de Microsoft Windows Verkenner en Internet Explorer programma's, is er een tabblad Help gevuld met middelen voor het oplossen van problemen die zich aan de rechterkant van de menubalk. Selecteer het tabblad Help om de Windows Help en ondersteuning te openen. Van daaruit kunt u de Windows Help en ondersteuning menu gebruiken om problemen op te lossen, evenals de Help-database gerelateerde onderwerpen. In nieuwere versies van het Microsoft Windows-besturingssysteem, zoals Vista of Windows 7, zal de Windows Help en ondersteuning menu kan de gebruiker "Stel een vraag" om een ​​"Vraag Expert" met behulp van Windows Hulp op afstand.

4 Schakel alle add-on toepassingen geïnstalleerd en gebruikt in combinatie met Internet Explorer. Add-ons zijn kleine en behulpzaam toepassingen die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd om te werken met de Internet Explorer webbrowser. Helaas, hoe groter het aantal add-ons die zijn geïnstalleerd, hoe groter de kans voor het coderen van conflict, niet alleen tussen de add-on applicaties zelf, maar ook tussen de add-on-toepassingen en Internet Explorer. alle add-on-toepassingen uit te schakelen door te klikken op de knop "Start" op de taakbalk van Windows. Eenmaal in de taakbalk, selecteer "Alle programma's." Klik vervolgens op "Accessoires." Klik vervolgens op "System Tools." Na de toegang tot het menu System Tools, vind en klik op de menu-optie "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)." Dit zal de Internet Explorer-toepassingen zonder add-ons te openen, zodat de gebruiker om te bepalen of een van de geïnstalleerde add-ons zijn de oorzaak van het probleem in kwestie.

5 Voer het Microsoft Windows-functie Systeemherstel om Windows terug te keren naar een eerdere staat. Af en toe kan programma's en applicaties in Windows is geïnstalleerd in strijd met elkaar veroorzaken of kunnen schadelijke en kwaadaardige spyware of systeembronnen varkens huisvesten. Met behulp van de System Restore-functie kunnen gebruikers wijzigingen terugdraaien en instellingen systeem om een ​​eerder gered periode. Systeemherstel zal geen bestanden of geïnstalleerde programma's te verwijderen; het zal gewoon instellingen keren terug naar een eerder tijdstip en deze procedure, indien uitgevoerd, kan ook worden omgekeerd. Klik op de "Start" knop op de taakbalk en het menu Accessoires. Klik Systeemwerkset op de accessoires Menu. Eenmaal in het menu Systeemwerkset, zoekt en selecteert u Systeemherstel. Open de System Restore applicatie en selecteer de kogel voor het herstellen van de computer naar een eerder tijdstip en volg de stappen gegeven.

Hints

  • Het is een goed idee om herstelpunten op gezette tijden of voorafgaand aan het installeren van nieuwe programma's en toepassingen. Klik op de "Start" knop op de taakbalk en het menu Accessoires. Klik Systeemwerkset op de accessoires Menu. Eenmaal in het menu Systeemwerkset, zoekt en selecteert u Systeemherstel. Open de System Restore applicatie en selecteer de kogel voor het maken van een herstelpunt en volg de stappen gegeven.